Iz očaja sam radila svašta – Ispovesti
Ispovesti

Iz očaja sam radila svašta

Iz očaja sam radila svašta… Imala sam dugu vezu 5 godina, ostavio me zbog najbolje drugarice. U klubu kad ih vidim zajedno tražim žrtvu da lečim dušu i telo.

Posle njega nedostajala mi je muška pažnja pa kad bi je dobila pažnju iskoristila bi za noć. To mi je najveća greška znam, ali sam iz očaja davala sebe, usamljenost, osećaja neprihvatljivosti lako uskakala u krevet neznanca.

Mislila sam kad budem u ozbiljnoj vezi i upoznam onog pravog to sve biti iza mene i nebitno, ali nažalost nije.

BONUS:

Zaboravite na njega, vi ste sve što vam je potrebno za seksi provod!

Related Articles

1. Osigurajte si potpunu privatnost. Zaključajte vrata, isključite telefon i mobitel te se pobrinite da vas nitko ne može prekinuti.

2. Smjestite se udobno. Lezite na leđa u krevet, u kadu, bilo gdje gdje vam odgovara, uz osvjetljenje koje vas najviše opušta i uz koje se osjećate seksi.

3. Skinite se goli. Vaše je tijelo prepuno erogenih zona. Što više njih stimulirate, to bolje.

4. Upoznajte sami sebe. Poznavati anatomiju svojih genitalija je prvi korak prema užitku.

5. Inspirirajte se. Što vas napaljuje? Maštanje? Erotski roman? Seksi film? Upotrijebite to da biste došli u pravo raspoloženje.

6. Bacite se na posao. Polako i nježno počnite se dirati posvuda po tijelu. Otkrijte koja su vam mjesta osjetljivija i na njih se ponovno vraćajte.

7. Upotrijebite lubrikant. Onaj na bazi vode uljepšat će doživljaj.

8. Pređite na glavnu stvar. Kad ste spremni, počnite se igrati s raznim dijelovima svoje vagine. Koristeći jedan ili dva prsta, trljajte sve dijelove stidnice posebno pazeći na klitoris. Dirajte je na različite načine, škakljajte, trljajte, štipajte, tapšajte. Upotrijebite i više prstiju, pa čak i cijeli dlan.

9. Budite kreativni. Eksperimentirajte s različitim stupnjem pritiska, brzinom i smjerom pokreta. Napravite pauzu i probajte nešto novo.

10. Uzmite igračku. Prije nego što prijeđete na pomoć takve vrste, pobrinite se da ste zaista dobro upoznali svoje tijelo. Tek kada ste na tom stupnju vrijeme je za korak dalje.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt