“Dok sam bila sa momkom u stanu, mama i tata su dosli nenajavljeni” – Ispovesti
Ispovesti

“Dok sam bila sa momkom u stanu, mama i tata su dosli nenajavljeni”

“Subota predvečerje ja i dečko u kadi, atmosferica, svijeće. A onda šok! Zvoni mi mobitel.

Zove mama jednom, zvoni drugi put, javim se, a ona kaže: jel primaš goste? U sekundi nam je pao mrak na oči. U napomeni da moji roditelji ne znaju da imam dečka.

Nezz se tko se više trese ja ili on, u sekundi se trebamo obući, mi kao od majke rođeni, a oni pred vratima. Dečko se obuče za dvije sekunde i pobjegne na balkon dok ih ja zadržavam što dulje ispred vrata jer se kao oblačim.

Ulaskom u stan moram im priopćiti da nisam sama, a moj macho man se sakriva na balkonu. Ništa došlo je vrijeme da se i upoznaju na najgori mogući način, ne zna se kome je više neugodno.

Tata se smije, mama gleda kako da što prije pobjegne. Ukratko, mislim da nikad više neće doći bez najave.

PS: Dolazili su sa mora u nadi da prespavaju kod mene. Na kraju skupili snage i odmah se pokupili i otišli kući.”

BONUS:

8 znakova da ste u vezi s muškarcem koji ima strah od vezivanja

Bez obzira nakon koliko vremena se izvučete iz takve veze, nakon tri mjeseca romantike ili prije samog vjenčanja, rijetko je prekid bezbolan i bez ožiljaka. Ako ste u potrazi za dugoročnom ljubavi, bilo bi dobro da pročitate slijedeće znakove da saznate na vrijeme s kim ste u vezi. Jednom kad ga dešifrirate, samo trebate odlučiti hoćete li ostati u takvom odnosu s nadom da će se promijeniti ili ćete se povući i tražiti dalje.

Kako znati ima li fobiju od veze?

Ima povijest kratkih veza. Ako je njegov popis bivših djevojaka dugačak ali površan, možda leti iz veze u vezu. Možda će pokušati opravdati svoju prošlost kratkih veza tako što će reći da ima još dovoljno vremena da se skrasi ili da još nije upoznao onu pravu. Budite oprezni ako često koristi frazu ‘jednog dana’.

Često je mijenjao posao. Ako se ne može fokusirati na karijeru, možda mu je teško biti vezan za jednu vrstu posla.

Preferira neovisne, samostalne žene i veze na daljinu. To su najbolje opcije za takvog muškarca. Na taj način zadržava svoju neovisnost i uživa u vremenu koje provodi solo, ali koristi i dobre strane veze.

Vi ste mu na drugome mjestu. Jedan od glavnih razloga takvog ponašanja je nevoljkost da se odrekne svoje slobode i prostora. Takav muškarac sigurno neće s vama provoditi sve slobodno vrijeme. Ima toliko toga ‘pametnijeg’ za napraviti – recimo pogledati film ili platiti račune.

Izbjegava druženje s vašim prijateljima i obitelji. Muškarca koji se previše boji vezanja ništa toliko ne plaši kao upoznavanje vaše obitelji i uključivanje u vaš život.

Svoju obitelj drži podalje od vas. Koliko god ga plaši ideja o upoznavanju vaše obitelji, na pomisao da upoznate njegovu obitelj gotovo se smrzne. Imat će jako dobre izgovore zašto nikada ne biste trebali upoznati njegove roditelje i prijatelje.

Kao dijete nije imao podršku majke i nije naučio riješavati sukobe u djetinjstvu. Prema istraživanju Sveučilišta u Minnesoti, ovo su jasni znakovi da će takav muškarac biti jednom nogom izvan veze. Ako i vi imate slično iskustvo iz djetinjstva, tada će vaša zajednička želja da izbjegnete bilo kakav sukob ići u korist takvog donosa. U svakom drugom slučaju, postojat će neravnoteža u pogledu toga tko koliko ulaže u vezu.

Ako osjeti da se povezujete, distancirat će se. To se može dogoditi nakon mjesec ili nakon godinu dana, ali čim osjeti da vaš odnos prelazi na višu razinu, vjerojatno će početi sabotirati odnos. To će raditi tako da će ostajati dulje na poslu, neće zvati, kasnit će, kritizirat će vas i kriviti za gotovo sve.

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt