Bilo mi je neugodno zbog njenog djeteta – Ispovesti
Ispovesti

Bilo mi je neugodno zbog njenog djeteta

Bilo mi je neugodno zbog njenog djeteta… Muvao sam udatu komšinicu iz zgrade. Kada je njen muž otišao na službeni put na 7 dana ja sam svratio kod nje i njene ćerke da se provedem malo.

Tog jutra kada je otputovao njen muž, čuli smo se istog jutra, nešto kasnije uveče završim kod nje na kafu. Ona ima ćerku od 9 godina, neprijatno mi je bilo što je njena ćerka prišla da pozdravi čiku (mene) ćerka otišla da spava u drugu sobu, a ja sam ostao sa komšinicom da pijem kafu.

Onda je ustala da uzme iz ormara mužev parfem da mi pokloni, kaže da njen muž ne voli armani, a onda je sela u pravcu mene u bade mantilu sa otvorenih nogu i tu sam je zavrsio.

BONUS:

Zašto su partneri sa sestrama jednostavno bolji ulov?

Tristan Thompson i John Mayer oboje dolaze iz obitelji s braćom. To je to. To je cijela priča.

Znate, postoji nešto što volim nazivati EOSS: Energija Odrastanja Sa Sestrama. Imam ju ja, ima je i Michael B. Jordan, ima je i Dakota Fanning, ali i Harry Styles. Zapravo, riječ je o nečemu što imaju svi ljudi koji su imali tu čast i privilegiju odrastati sa sestrama i koji su s njima bili (i ostali) bliski. Da se razumijemo, ne govorim sam o onim ljudima koji neće doživjeti živčani slom svaki put kad netko spomene riječ “mjesečnica” (to se podrazumijeva). Govorim o jednoj dubljoj razini emocionalne inteligencije s kojom će se složiti i eksperti za mentalno zdravlje.

“Odrastanje sa sestrom gradi muškarca pretvarajući ga u komunikativnog i empatičnog partnera”, kaže psihoterapeutkinja Imani Movva. “To je vjerojatno zato što žene puno bolje percipiraju potrebe drugih”, objašnjava. Samim time, odrastajući uz takvu osobu (bez obzira na to kojeg ste spola) upijate ogromnu količinu dobre i korisne vibre.

“Sljedeća vrlo bitna stvar kod odrastanja uz sestre je i činjenica da ste dobro upoznati s pojmovima kao što su kompromis, strpljivost i čekanje na svoj red”, dodaje stručnjakinja za veze, Stephania Cruz. (Moj osobni prijevod “čekanja na red” bio bi taj da su jako dobri u seksu.)

Prije nego što me napadnu svi oni koji se osjećaju prozvano, znajte da imati sestru nije uvjet za dobro funkcioniranje u vezi. Štoviše, EOSS je moguće dobiti i od majke, tete pa čak i prijatelja. Osim toga, činjenica da imate sestru definitivno vas automatski ne pretvara u princa na bijelom konju (pozdrav Leu DiCapriju).

Ipak, vjerujte mi kad kažem kako je u odabiru partnera iznimno bitno razmotriti i EOSS. Riječ je o frajerima koji znaju bolje od pasivno-agresivne poruke: “OK”, ili neiskrenih isprika poput: “Žao mi je što se tako osjećaš.” Također, ne morate trpjeti kolutanje očima svaki put kad spomenete dečka najbolje frendice.

Pa, sljedeći put kad me uhvatite u pomnom istraživanju njegovih društvenih mreža u potrazi za sestrom, znajte da to radim s itekako dobrim razlogom. U međuvremenu vam od srca preporučujem da učinite isto.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt