Nisam mogla a da ne zaplačem – Ispovesti
Ispovesti

Nisam mogla a da ne zaplačem

Nisam mogla a da ne zaplačem… Juče sam se udala i cijeli dan se tresem od šoka koji sam sinoć pretrpjela nakon svadbe.

Svadba je bila zaista super organizovana, sve na nivou i nisam mogla ni da zamislim da će me moja najbolja prijateljica, moja sestra, kuma, sve na svijetu da izda na najgori mogući način. Kao da sam znala kada su mi pred kraj svadbe davali koverte sa novcem namjerno sam malo poderala kovertu moje “sestre”… Nisam imala prilike da provjerim koliko je ubacila u kovertu, ali nakon svadbe kada smo ja i moj muž otišli u sobu prvo sam našla poderanu kovertu, kovertu moje “prijateljice”, a kada sam je otvorila šok.

U koverti je bilo samo 50 eura tri puta sam provjeravala, ali samo 50 eura. Jedva sam se suzdržala da ne zaplačem ccc sramota kuma umjesto da stavi 500 eura ccc bolje da mi nije ni davala ništa koza. Više je sinoć pojela i popila ko kakva krava ne znam gdje sve stane koliko može da pojede, a pića naravno samo najskuplja cura na nivou, kćerka bogataša, ej glumi neku facu, a ovamo kod mene, najbolje drugarice se stisnula

BONUS:

‘Budi moja sjena’: Ljudi koji se vole NE moraju svaki slobodan trenutak provesti zajedno

Ne može disati od vas

Uvijek morate znati gdje je. Provjeravate ga zivkajući, a kad je pokraj vas, kopate po njegovu mobitelu. Svuda i uvijek želite ići s njim. Kako biste se osjećali kad bi vas dečko pratio svuda i provjeravao svaki vaš korak?

Stalno ste u strahu da će vas ostaviti

Imate osjećaj da će vas ostaviti, spakirati kofere i otići u nepoznatom smjeru. Ništa što vam govori ne može vas uvjeriti da vas osjećaj vara. Vjerujte mu kad kaže da vas voli i da nikamo ne ide. Znamo da je teško biti pun samopouzdanja cijelo vrijeme, ali kad nemate konkretnih razloga ne vjerovati mu osim tog osjećaja koji vas proganja, nije nam jasno zašto to radite.

Nemate vlastitih planova

Svi vaši planovi uključuju njega, a ako nekim čudom dogovarate nešto što njega ne uključuje, obavezno ćete prvo provjeriti odgovaraju li ti planovi i njemu. To je jasan pokazatelj da ste zalijepljeni za njega i zaista biste trebali malo odstupiti. I on i vi biste trebali imati slobodu samostalnog odlučivanja. Sigurni smo da njemu ne bi bilo drago kada bi otkazali nešto što ste namjeravali raditi samo da biste bili s njim.

Izolirali ste se od prijatelja i obitelji

Više se gotovo uopće ne viđate i ne čujete s prijateljicama i članovima obitelji. To je zato što ste se prilijepili za dragog i on je cijeli vaš život. Opustite malo i otiđite s ekipom na kavu ili izađite navečer van.

Potajno pregledavate njegove e-mailove

Dirate njegov laptop čim uhvatite trenutak da je upaljen, a on nije u blizini. Niti biste vi smjeli kopati po njegovim stvarima bez dozvole niti on po vašim. Sigurno su vas roditelji učili da ne dirate tuđu poštu. Nitko ne sluša roditelje baš uvijek, ali pristojnost i poštovanje privatnosti su bitni. I nemojte da vam padne na pamet tražiti njegove lozinke za Facebook ili Skype.

Uzrujate se kad nešto samostalno isplanira

Iako vam je rekao da planira izlazak s dečkima u skorije vrijeme, svejedno ste ludi kad vas obavijesti da je sutra taj dan i kaže vam točno kamo idu i kada se trebaju naći. Dečki se moraju družiti s dečkima i cure s curama. Koji dio vam nije jasan?

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt