PER*ERZNA SEKRETARICA! Otkrila je šefu skrivene želje! – Page 6 of 9 – Ispovesti
Ispovesti

PER*ERZNA SEKRETARICA! Otkrila je šefu skrivene želje!

– Upravo ste rekli – sad me ona prekinu. – Više sam od sekretarice. Mislim da mogu da Vam poverim nešto baš iz tog razloga. Sa Vama najviše razgovaram, najviše vremena provodim čak više vremena nego sa mužem. Zato i osećam da mogu da vam ispričam što nikom nisam do sada. Stoji u meni i verovatno bi još jako dugo stajalo da se nije desilo šta se desilo.

– Izvinite što sam vas prekinuo Danka, salsušaću svaku vašu reč i upiljih se u njene prelepe zelene oči diskretno našminkane da ih još više istaknu.

– Vidite- opet obori pogled, što mi je nagovestilo da ima da mi kaže nešto što je muči i tišti. – Udata sam i sa mužem u braku već nekih 6 godina. Još nemamo dece jer oboje puno radimo ali će i to verovatno doći. Udala sam se za divnog čoveka, finog, kulturnog, pažljivog. Nikada nismo imali raspravu niti svađu, savršen odnos, izgleda isuviše savršen.

Zastade.

– Slušam Vas, Danka, samo nastavite – popunih tu tišinu.

– Mislim da bi svaka žena poželela takvog muža ali opet, kao što znate, ništa nije savršeno a ako i izgleda savršeno onda verovatno nije.

– Malo ste me zbunili – rekoh joj.

– Objasniću Vam – nastavi da drži šolju sa obe ruke oborenog pogleda u nju. Ako vam u bilo kom trenutku zasmeta tema, recite mi i ja ću prekinuti, pogleda me opet prelepim očima a ja se izgubih u toj zelenoj, smaragdnoj dubini .

– Danka, ništa mi ne bi moglo zasmetati. Iskreno, može mi zasmetati ako odlučite da mi ne kažete jer imate moju besprekornu pažnju.

Uveravao sam je i zaista želeo da čujem. Opet ta moja radoznalost, da je nije bilo, svega ovoga ne bi bilo. Sa druge strane, kad pomislim na nju naguženu i njeno božanstveno dupe kako da ostanem ravnodušan.

– Ovo će Vam biti verovatno škakljivo – poče ona pomalo postiđeno.

– Rekla sam Vam da je u svakom pogledu savršen muž osim u jednom.

Zastade. Jbt, šta mi radi, reci ženo o čemu se radi pobogu, pomislih.

– U seksu! Vrlo je konzervativan, kao da je seks obaveza ili dužnost koju treba odraditi s’ vremena na vreme.

Aha, sad počinje da mi bude jasno dok je slušam kako sa vidnom mukom pokušava da mi objasni. Tu znači škripi. Sad sam postao još više radoznao, moram saznati o čemu se radi makar sedeli ovde još satima.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt