PER*ERZNA SEKRETARICA! Otkrila je šefu skrivene želje! – Page 3 of 9 – Ispovesti
Ispovesti

PER*ERZNA SEKRETARICA! Otkrila je šefu skrivene želje!

– Ne, Aleks… Aleks, izvi… – dalje nisam čuo jer sam već izašao i stajao ispred lifta. B

rzo je stigao i otišao u prizemlje da što pre izađem iz zgrade i izbegnem neki dalji razgovor. Otišao sam do najdaljeg kafića dve zgrade od naše, seo i naručio viski sa ledom i kafu.

Uh, jbt! Danka! Znam da je udata, ni na kraj pameti mi nije bilo da ću nju zateći u tako kompromitujućoj pozi. O čemu li sam razmišljao kad sam odškrinuo vrata da vidim ko je? Zašto li sam samo to uradio? Koji me kurac terao da uopšte to radim? Kako se sad postaviti u ovakvoj situaciji? Kakav će naš poslovni odnos biti od sada? Bezbroj pitanja bez odgovora. Sunuh viski u sebe na eks. Naravno, zadržaću to striktno za sebe i ničim neću pokazati da znam njenu tajnu. Ponašaću se kao da se ništa nije desilo. To mi je zvučalo najpametnije u trenutku. Da pustim nju da učini prvi korak pa ću se prilagoditi. Neću joj ni na koj način nagovestiti da će ovo uticati na naš odnos. Kao da se ništa nije desilo i ja ništa nisam video i ništa ne znam. Tako je najbolje, zaključio sam. Sipao sam šećer u espreso, promešao i iskapio taj mali gutljaj. Da, tako ću postupiti, vreme će već izgladiti sve samo mi je žao što sam otkrio i što to sigurno neće više činiti. Činila je očigledno iz nekog razloga i sad sam joj ja upropastio to. Dobro, možda je stvar trenutnog raspoloženja, bila je napaljena i iskoristila pauzu da se zadovolji. Kome se to ne dešava? Svakom ili svakoj ali retko ko i nađe način da se olakša, svi to drže u sebi i čekaju povoljan trenutak kad su sami. I ona je tako mislila, nema nikog, svi su na pauzi i osećala se bezbedno da uživa. Onda sam ja naišao i upropastio joj taj trenutak. Kakav sam ja kreten!

Ispraznilo se sve i vreme je i da ja krenem nazad u kancelariju, čeka me posao ali pomisao da treba da prođem pored nje na putu do kancelarije mi se činila vrlo neprijatno. Dok sam išao nazad do zgrade, razmišljao sam kako će sve to ispasti. Opušteno, smisri se, samo prođi kao da se ništa nije desilo, zaboravi na sve ovo, sugerisao sam sebi dok sam se peo liftom. Lift stiže, otvaraju se vrata, izlazim, prolazim pored deska, klimnuvši glavom devojci za deskom, nastavljam niz hodnik kroz boksove i stižem do Danke. Ona sedi kao zadubljena u neke papire ali uhvatim njen pogled preko naočara iako je mislila da nisam primetio da me gleda.

– Danka, molim vas proverite da li sam zakazao razgovor sa gospodinom Švarcom za danas u 3 ili sutra – obratih joj se uz osmeh kao da je sve u savršenom redu.

– Ddd aaaa – zamucka potpuno zatečeno širom otvorenih očiju.

– Evo odmah ću – ne skidajući pogled.

Uh, te zelene oči, lepe pune usne a sad znam i kakvu glatku prelepu, zategnutu guzu i skroz depiliranu pica ima. Koji ti je? Lupih sebi šamar u mislima. Ništa se nije desilo! O čemu, kretenu, razmišljaš ali to je jače od mene. Kako da amneziram taj događaj? Ne mogu! Urezan mi je, engram za koji ne postoji Delete ili Cancel. Ostaće tu u nekom ćošku mog mozga zauvek.

Samo sam se osmehnuo.

– Ne žurite, samo pogledajte i javite mi – rekoh joj opušteno kao što bi i uvek. Video sam da je zbunjena ali se trudila da to ne pokaže.

Sedeći za stolom i proveravajući razne tabele prenu me zvono telefona, trepće prva lampica, znam da je Danka.

– Aleks, sa Švarcom imate sutra u 15 časova zakazan razgovor – njenim seksi maznim glasom.

– Hvala puno, Danka.

– Nema na čemu.

Eto, naizgled ispeglano sve, normala, već zaboravljeno sve ali bih pre rekao potisnuto pa će vreme učiniti svoje. To možda tako izgleda ali meni ne izlazi iz glave. Svaki dan kad je vidim jer dolazi pre mene na posao, kao munja mi proleti prizor njene lepe guze na dildu u WC-u, zvuk njenih uzdisaja i tihog stenjanja. Kao da se po automatizmu ukače sinapse i odmah projektuju tu sliku čim je vidim. Priznaću, mnogo puta su mi te slike dolazile i kad nisam bio na poslu. Često sam razmišljao o njoj. Hteo ne hteo to se dešavalo mnogo češće nego sam mogao da zamislim. Normalno, kažem sebi, zgodna žena, zrela ali ne previše sa jakim libidom očigledno ali udata. Nešto tu nije u redu ili možda jeste i ona ima samo prejak libido.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt