TIHO JE ZAJECALA KADA SAM JE UHVATIO ZA MACU: Prepustila se muškarčini a onda sam je pokidao – Ispovesti
Ispovesti

TIHO JE ZAJECALA KADA SAM JE UHVATIO ZA MACU: Prepustila se muškarčini a onda sam je pokidao

Skrenuli smo sa puta i produžili uskim praznim putem kroz šumu. Mazila me je po vratu i ljubila mi lice čvrstim pokretima prelazeći mi kroz kosu. Osećao sam njena topla bedra na mojoj desnoj ruci oslonjenoj na menjaču. Tanka kratka cvetna haljina, duga crna talasasta kosa i male prkosne grudi činile su siluetu žene iz mojih snova. Izašli smo iz auta, zagrlila me i naslonjeni na auto divili smo se planinama u koje smo se uputili. Mazio sam njen stomak i kukove posmatrajući bregove ispred nas razmišljajući o tome kako sa svojim pravilnim, tvrdim oblinama savršeno pripada u ovakav nedirnuti krajolik.

Naslonila je glavu na moje rame uživajući u memljivim mirisima šume i jutarnjem suncu koje se probijalo kroz lišće i igralo na njenom licu stvarajući mozaik savršenog trenutka. Spustio sam usne na njeno lice i polako je ljubio laganim svilenim dodirima usana. Upijao sam mešavinu mirisa njenog parfema i mirise mahovine i drvene truleži kojom smo bili okruženi.

Laganim nežnim dodirima mazio sam njen stomak. Naslonila se na moje telo i prepustila se mojim dodirima. Zagrlila me oko vrata i ljubio sam njena ramena i vrat. Polako prstima mazio sam njene bradavice koje su se isticale kroz tanku haljinu. Osećao sam njihovu tvrdoću kroz tkaninu i razmišljao o tome kako bi ovog trenutka više od bilo čega na svetu ljubio te bradavice.

Izvijala se pod moji dodirima i njen jezik je uskoro kružio po ivici mojih usana. Rukama sam mazio ta izvijena leđa i posmatrao njeno telo kako se izvija kao trska. Strasno sam se zaželeo nje. Mazio sam je od kose koja nam se plela oko lica dok smo se ljubili. Prkosnih grudi koje su ispod haljine živo i nesputano plesale u ritmu naših uzdaha, do bujnih širokih kukova o kojima sam maštao gledajući je svaki dan kako seče pokraj moj kancelarije. Okrenuo sam je ka sebi. Mazila je moje lice sa obe ruke, propinjući se na prste ljubila me je u usta. Mazio sam je po leđima i polako prstima prelazio po vrhu njene guze. Nežno je grizla moju donju usnu dok sam prstima prelazio po ivici njenih gaćica. Mazio sam njenu guzu samo vrhovima prstiju.

Njeni blagi stisak po svilenoj koži njene guze dovodio ju je do ludila. Voleo sam tako da dominiram nad njom do trenutka kada počne da se trese i snažno i duboko diše od želje da silovito uđem duboko u nju, da je uzmem celom silinom kojom sam je poželeo od dana kada smo postali kolege. Sa jednom rukom koja se igra sa njenom guzom i drugom rukom na njenom licu i očima uživao sam gledajući je kako upija sveži šumski vazduh i prepušta se želji koja već mesecima ključa u nama. Mazila mi je kosu i tiho jecala od želje. Spustio sam ruke do njene guze, uhvatio tanke uske gaćice koje su pukle i otvorile mi prolaz. Dugi neartikulisani uzvici koje je ispuštala u meni su izazivali neku iskonsku želju da je podignem na ruke. Grlila me oko vrata i nogama se skupila oko mojih kukova dok sam držao njenu meku guzu u ruci i lagano je pritisnuo uz obližnje stablo. Spustila je noge i ljubili smo se dok se kora drveta urezivala u njenu golu guzu.

Ljubio sam ju dok sam rukom nežno, mazio njene usmine, polako ih širio prstima tražeći i igrajući se sa klitorisom. Podigao sam njenu haljinu i u trenu sam ljubio njen goli stomak dok se ona pridržavala za dve grane iznad svoje glave. Ljubio sam njene gole butine i stomak pomalo naježene od svežine letnjeg jutra i straha od drugih kolega koji su još spavali od opijenosti prosle večeri. Podigao sam jednu njenu nogu i uzeo njene usmine punim ustima, sa svim dlačicama i vlažnosti koja me opijala svojim mirisom i ukusom. Glasno je disala i jecala mešajući svojim kukovima na mom licu. Širio sam prstima njene bujne usmine i jezikom mazio njen nabubreni klitoris dok sam polako prstima mazio ulaz u njenu pičku i gurnuo ih do kraja u nju.

Lice mi je bilo potpuno mokro od lizanja njene pičke. Ustao sam. Hteo sam snažno da je jebem dok stoji ovako gola, predivna ispred mene. Ljubili smo se i držao sam njene ruke stegnete iznad njene glave. Glasno je jecala dok sam prislonio svoje telo o njeno i počela mi je otkopčavati kaiš. Otkopčala mi je pantalone i uhvatila moj kurac u ruku i polako ga drkala dok se dizao u svoju punu veličinu u njenoj ruci. Uhvatio sam je za kukove i podigao sa zemlje. Stisnula me nogama oko struka i prislonila svoje vlažne usmine na moja jaja svom težinom.

Naslonio sam ju na drvo i rukom namestio kurac da klizne duboko u njenu vlažnu napaljenu unutrašnjost. Sjurio sa svoj kurac duboko u nju koliko god je dublje moglo. Njen krik parao je tišinu šume dok sam je snažno nabijao uz grubu hrastovu koru koja je ostavljala crvene tragove na njenoj mekoj guzi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt