TO ŠEFE, TO MI RADI! Osećam kako raste u meni, zalij me! – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

TO ŠEFE, TO MI RADI! Osećam kako raste u meni, zalij me!

Vraćam se a ti si nam već sipala rashlađeno crno vino i sedam pored tebe nazdravlajući dobrom seksu! Namerno prosipaš vino po mom kurcu uz jedno mazno: Izviiiniii! Dušo moraš to srediti govorim ti! Polako spuštaš glavu i moj izmoždeni kurac stavljaš između svojih jarko nakarminisanih usana i počinješ da ga ljubiš, ližeš i pušiš.

– Ohh kako ti to dobro radiš Gocoo! To mi radi!

Osećaš kako raste u ustima i šapućeš mi kako me želiš opet ali sad u pici.

Polako se privlačim tvom lepom licu, ljubeći ga i milujući dok moj kurac sigurno pronalazi put do tvoje vlažne pice. Ulazim u tebe, uska si, vrela kao vulkan, glatka, sve što se može poželeti i zamisliti od jedne zgodne devojke poput tebe. Ulazim polako u tebe da te ne povredim i počinjem polako da ubrzavam. Nabijaš mi svoje duge nokte u leđa, grizeš me za bradavice, za vrat, za usne, počinjes da ludiš. Ubrzavam, i ja sam već blizu, međutim ti želiš još nešto da probaš zaustavljaš me i kažeš:

– Hoću gore!

Sedam u fotelju bez ručki i pozivam te da se smestiš. Ti si na meni sa svojim malim lepim telom i vodiš igru. Uživam u pogledu na tebe kako mi skačeš u krilu i kako mi pritskaš glavu na male grudi. Svršavaš, to je nešto neviđeno, nikad nisam video ženu da tako svršava, lomiš se, treseš se i padaš na mene. Odnosim te do troseda i polažem na leđa, želim da svršim i ja ali ti ustaješ i nastavljaš da mi pušiš i da mi ga drkaš.

Svršavam u stojećem stavu, vrti mi se u glavi, sperma pada svuda po tebi, po meni, po trosedu, padam pored tebe. Ostajemo zajedno još sigurno pola sata a onda odlazimo pod tuš.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt