TO ŠEFE, TO MI RADI! Osećam kako raste u meni, zalij me! – Ispovesti
Ispovesti

TO ŠEFE, TO MI RADI! Osećam kako raste u meni, zalij me!

Ušla je u kancelariju. Sekretarica mi je…

Stajem pored tebe, milujem te po kosi a drugom rukom otkopčavam šlic na pantalonama, ti ga uzimaš svojim malim rukama i ljubiš. On raste u tvojim ustima i postaje tvrd i velik. Ja rukom proveravam spremnost tvoje pice za seks, vlažna si i spremna.

Prekidam te i podižem sa fotelje, odlazim do vrata i zaključavam ih. Skidam ti košulju i ljubim male čvrste grudi. Mirišeš na Chanel 05 koji sam ti kupio poslednji put. Klečim pred tobom i skidam ti minić, ostaješ samo u gaćicama i cipelama sa visokom štiklom.

Sedaš na sto i širiš noge naslanjajući se njima na kožni trosed, ja počinjem da pijem tvoje sokove i da te ližem kao lud, razdvajam tvoju picu I tucam te jezikom. Ti me držiš za potiljak i nabijaš me u nju vičući:

– To šefe, to! To mi radi!

Želiš da te tucam u guzu, znam jer si to i prošli put htela. Nameštam te na kožni trosed i okrećem ka naslonu, klečiš i tvoja prelepa guza mi se nalazi tačno u visini kukova. Lagano primičem glavić ka otvoru na guzi I polako ulazim u tebe. Stenješ i grizeš se za usnicu, klonula si napred od slasti, ja te uzimam za kosu i podižem te nazad, uvijaš se kao mačka, stenješ i osećaš kako moj veliki kurac ulazi u tvoju guzu i kako te ispunjava celu, ne boli te jer uživas!

Počinjem da ubrzavam, ti vrištiš od slasti, govoriš mi da želiš da te rasturim i napunim celu da doživiš ludački orgazam, nastavljam sa tim ritmom, drugom rukom trljajući ti klitoris. I ti počinješ da se treseš! Ne znaš gde se nalaziš, doživljavaš žestok orgazam dok se moje seme izliva u tvoju slatku vatrenu guzu. Ostajem na tebi još par trenutaka dok pokušavam da dođem do svesti! Odvajam se od tebe, ti padaš od iznemoglosti u trosed a ja odlazim do WC-a da se malo sredim i operem kurac jer te želim još jednom, mnogo si dobra!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt