Zbog jedne stvari sam se navukao – Ispovesti
Ispovesti

Zbog jedne stvari sam se navukao

“Frapirao sam se kad je ona odjednom došla do mene i sjela mi u krilo te se počela igrati s mojom kosom”

Mladića je zavela nesuđena punica na proslavi svoga rođendana i on nije mogao odoljeti iskušenju, već se strastveno poseksao dok je njegova djevojka spavala. Toliko se napalio na njezinu seksi mamu da jednostavno ne želi prestati nalaziti se s njom radi seksa. Sunovu kolumnisticu Deidre Sanders pitao je što da radi, a ona je bila prilično oštra.

Draga Deidre, već se mjesec dana seksam s majkom svoje djevojke. Znam da ne bih smio, ali previše mi se sviđa da bih odustao. Moja cura je prekrasna, slatka i plavai zajedno smo šest mjeseci. Njezina mama je razvedena i već je nekoliko mjesci u Škotskoj, gdje pomaže svojoj starijoj kćeri oko bebe, tako da sam je upoznao tek nedavno za njezin rođendan. Cura joj je priredila iznenađenje kod kuće. Bilo je to fantastično popodne i svi su se složili da je bila jedna od boljih zabava ikad.

Sjela mu u krilo i tako je krenulo

Njezina mama je izgledala zanosno u majici sa spuštenim ramenima i kratkoj suknji. Moja cura ima 22, a mama 42, ali izgledaju kao sestre. Meni su 24 godine. Žena je cijelo vrijeme flertala sa mnom i govorila svima kako je njezina kći sretnica što ima takvog komada za dečka. Kad god bih joj uhvatio pogled, gledala je u mene i smješkala mi se te mi poslala poljubac. Moja cura ima svoj stan, ali tada smo prespavali kod njezine mame.

Kada je moja djevojka otišla u krevet, njezina majka i ja smo ostali razgovarati s njezinom tetom, koja je potom otišla, a nas dvoje smo ostali sami. Frapirao sam se kad je ona odjednom došla do mene i sjela mi u krilo te se počela igrati s mojom kosom. Bila je toliko seksi. Napalio sam se i počeli smo se ljubiti, a poslije smo se i poseksali. Wow, kakva je to noć bila! Sada mi ona šalje poruke svaki dan i nalazimo se kad god moja cura radi kasne smjene.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt