Doktorka uh*pšena na pregledu za vojsku: MOMKE vatala za TES*ISE I P*LNI OGAN duže od 10MIN, a onda im ODRADILA I OVO – Ispovesti
Zanimljivosti

Doktorka uh*pšena na pregledu za vojsku: MOMKE vatala za TES*ISE I P*LNI OGAN duže od 10MIN, a onda im ODRADILA I OVO

Doktorka Manuela Ribeiro (42) iz brazilskog grada Fortaleze uh*pšena je prošle nedelje posle niza prit*žbi koje je policija dobila od vojske. Piše

Doktorka Ribeiro bila je zadužena za jedan od finalnih pregleda momaka pred odlazak u vojsku, a koji se odnosio na njihovu m*škost i bešiku, piše Gazeta de Povo.

Prema izjavama 8 budućih vojnika, posle pregleda kod doktorke Ribeiro osećali su se kao da su se*su*lno zl*stavljani.

“Doktorka me je skin*la a onda me je pipala d*le desetak minuta bez pauze. Kao da je čekala da vidi moju se*s*alnu reakciju. Bio sam zbunjen, ništa mi nije bilo jasno.

Rekla je da je to sastavni deo pregleda. Potom me je nekoliko puta snažno hvatala za t*stise govoreći mi da sam jak i da će od mene biti muškarac.

Pred izlazak sa pregleda mi je dobacila da je uvek tu za mene ako mi nešto treba Kada sam izašao od nje, osećao sam se jako loše. Osećao sam se zl*stavljano“, rekao je jedan od momaka.

Njegovu priču su na gotovo identičan način ispričali još neki momci koji su dodali da su od prvog minuta mislili da je reč o skrivenoj kameri jer se doktorka nije ponašala kako treba na toj poziciji i na tako važnom pregledu.

Mediji iz brazilske države Seara apostrofiraju da je doktorka Ribeiro i pre 9 godina bila na s*du posle  dva bivša vojnika koji su kod nje dolazili na preglede i koji su se žalili da ih je s*ks*alno m*ltretirala.

Tada joj je, posle presude rečeni  da mora da plati novčanu ka.znu rečeno da 5 godina ne sme da obavlja ovaj posao.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt