ISPOVEST: Majka me ‘pokriva’ kod muža – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Majka me ‘pokriva’ kod muža

Majka me ‘pokriva’ kod muža…

30 mi je godina i pred udajom sam, ali pre par meseci sam se uhvatila sa kolegom sa posla. Tako sam se zaljubila da ne znam šta ću sa sobom sad. Nikad ni niko nije toliko prijao kao on, toliko vodio računa o meni, čak ni sadašnji verenik me ne mazi kao on.

Najveća mi je greška što živim sa verenikom pa nemam dovoljno vremena da se telom posvećujem kolegi sa posla. Moram da lažem da obilazim bolesnu majku… sa svojom majkom mogu da pričam o bilo čemu nikad nisam nešto prećutkivala, tako da nikad nisam imala problem da joj nešto kažem.

Moj verenik je strašno ljubomoran pa često zna da pozove moju majku da pita gde sam, uvek slaže da spavam.

PROČITAJTE I OVO: Pojebao sam mamu od moje cure

Maja i ja smo cura i dečko već godinu dana. Maja trenutno ima 18 godina, a ja 19 i do sada nismo imali odnos u punom smislu. Uglavnom bi ga ona meni popušila, a ja bi joj dobro izlizao picu ili bi joj ga stavio u guzu. Ali i to samo kad bi bila posebno napaljena i raspoložena, inače bi ju trebao nagovarati.

Maja je imala jako sexy mamu, Veroniku. Sa svojih 38 godina je bila pravi komad, a Maja je jako puno toga naslijedila od nje. Duga smeđa i lagano valovita kosa, zelene oči, vražji osmjeh i zavodljivo tijelo. Tko bi ih vidio jednu kraj druge mislio bi da su sestre. Maja je bila ponosna na svoju mamu, a i ja.. tj sve više sam mislio na nju, a po noći bi sanjao kako jebem jednu i drugu, pa bi se ujutro budio sa ljepljivom pidžamom i jako velikom erekcijom.

Nakon toga bi ga barem pola sata drkao na wc-u i svršio barem dva puta.

A uskoro sam doživio da se bar dio tih snova ostvari.

Naime, kako sam ja završio školu, a prva godina faksa je bila pri kraju. Sad nisam imao obavezu biti na faksu, pa sam na početku petog mjeseca već bio slobodan, a to sam odlućio iskoristiti radeči kod starog u kafiću. Radio sam uglavnom popodne i navečer, pa sam prijepodne provodio spavajući dok je Maja bila u školi.

Jedno jutro, a bilo je jako vruče za to doba godine, trgnuo me mobitel, a kad sam se razbudio vidio sam da je to kućni broj od Maje. Brzo sam se javio i shvatio da je to Majina mama. Zamolila je da joj dođem nešto pomoći u stanu, pa sam se otuširao i obukao, te otišao do nje. Nisu bili daleko, samo na drugoj strani kvarta, pa sam nakon desetak minuta bio pred stanom.

Pozvonio sam i otvorila mi je Veronika, svezane kose u rep, te neke lagane majice ispod koje su se nazirale sise bez grudnjaka i neke kratke hlačice, te bosa.

– O Vjeko, ti si. Hajde, ulazi..

odmakla se i pustila me unutra, a kad sam prolazio kraj nje zapahnuo me miris nekog parfema i njenog znoja, pa mi se počeo dizati kurac u trenirci

– Šta ćeš popiti?

– Neki sok.. -promrmljao sam, pa se samo nasmijala i donijela nam dvije limenke pive, pa smo oboje iskapili po malo, a ja sam upitao- Šta bi trebalo pomoći?

– E da.. -rekla je i povela me do dnevnoga- Trebamo pomaknuti ovaj ormar u stranu, te maknuti trosjed do njega, jer će popodne doći novi, a onda još maknuti komodu iz spavaće sobe do njih, jer će i nju odnesti.

Popili smo još po gutljaj i onda se prihvatili posla. Trosjed je bio smijurija za nas, a i komoda nije bila problem jer ju je ispraznila prije toga, pa je krevet bio pun gaćica i pidžama, te spavaćica i sve nešto od svile i čipke. A takve sam znao vidjeti i na Maji. Ali, zato je ormar bio tvrd orah. Namučili smo se dobranih sat vremena da ga prebacimo s jednog kraja sobe na drugi, pa sam odmah žalio one koji će ga nositi van.

Kad smo završili oboje smo bili znojni, a ja sam sjedio na onom trosjedu gol do pasa i znojnih prsa. Veronika je sjedila kraj mene duboko dišući, pa sam ispod oka škicao kako joj se dižu sise dok diše.

Ponovo sam osjetio napetost među nogama, a onda me ona šokirala pitanjem:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt