Muž Tanje Savić je potpuno podivljao, otkrio je sve pikanterije iz kreveta javno: "S*****o sam joj u usta svaki put..." – Ispovesti
Showbiz

Muž Tanje Savić je potpuno podivljao, otkrio je sve pikanterije iz kreveta javno: “S*****o sam joj u usta svaki put…”

Suprug Tanje Savić iznio prljavi veš i zaprijetio Drašku Stanivukoviću: ‘Ne bih želio da mu se nešto slučajno dogodi’

Drame u životu pjevačice Tanje Savić u posljednje vrijeme ne manjka. Naime, otkad je njezin još zakoniti suprug Dušan Jovančević saznao da je uplovila u vezu s gradonačelnikom Banje Luke, Draškom Stanivukovićem, Jovančević se htio sa svojom ženom i njenim ljubavnikom obračunati putem medija. Međutim, kako je istaknuo, navodno planira učiniti to i osobno.

“Pitajte Draška Stanivukovića sljedeće: Kad ljubi moju ženu, imaju li njene usne sladak ili gorak okus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s***avao u usta. Sada taj čovjek može samo pojesti moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvijek, zakonski, moja žena. Ne bih želio da mu se nešto slučajno dogodi”, rekao je Dušan Jovančević za Kurir o romansi pjevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića.

Mladom političaru je navodno zaprijetio te poručio da bi mu se uskoro “nešto moglo dogoditi”, a onda krenuo napadati Tanju. “Kakav ti je okus dok se ljubiš s mojom ženom kojoj sam u usta svr*avao?”, samo je dio ogavnih pitanja koja je Dušan postavio Drašku putem medija.

Izgleda da Jovančević ne može prihvatiti činjenicu kako je njegova bivša krenula dalje, te da je konačno sretna pored drugog muškarca. Međutim, Draško je, kao svaki pravi muškarac, stao u obranu žene koju voli i poručio joj da se ne živcira.

Draškov bliski prijatelj ispričao je da ga Dušanove riječi nisu uplašile, već upravo suprotno. “Njemu je smiješno ponašanje muškarca koji je ostavljen i koji to ne može prihvatiti. Također, te ružne riječi na račun žene su neoprostive. O prijetnjama da ne govorimo. Koji to muškarac prijeti? Kakav je to čovjek prije svega?”, pita se prijatelj gradonačelnika Banje Luke, koji ističe da Draška ništa ne može otjerati od Tanje.

“Nikada nije bio zaljubljen ni u jednu ženu kao u Tanju. Ne smeta mu što ima djecu ni što njen odnos s Dušanom još nije reguliran. Spreman je čekati da se službeno razvede, a kako sada stvari stoje, ne bi me začudilo ni da je zaprosi nakon toga”, kaže izvor.

“Ni Drašku ni meni nije jasno zbog čega je Dušan ne ostavi na miru i ne pusti je da bude sretna s kim ona želi? Oni odavno nisu zajedno, taj čovjek koji joj je i djecu svojevremeno oteo ne zaslužuje ni ime da mu se spomene, a kamoli da ima bilo kakvu komunikaciju s njim”, kaže on i dodaje: “Za razliku od Jovančevića, Draško je gospodin koji se nikada ne bi spuštao na taj nivo i raspravljao s njim putem medija. Tanji je savjetovao da se također ne oglašava ovim povodom, već da uživaju u svojoj ljubavi”, završio je izvor za Kurir.

Pjevačica je navodno šokirana i uznemirena zbog riječi koje je njezin još uvijek zakoniti suprug Dušan Jovančević navodno rekao za njenog dečka, gradonačelnika Banje Luke, Draška Stanivukovića, i nju. “Ogavne riječi, hladan znoj me oblio. One riječi, ne mogu uopće vjerovati, je li moguće da je to čovjek stvarno rekao?!”, kazala je Tanja.

“Ovo je šok, uopće nije trebalo ovo, da se degradira ovaj mladi momak, nije to zaslužio. Da se Dušan nešto s njim tu…Strašno!”, dodala je Tanja za Telegraf. Tanja je nedavno rekla da je sretno zaljubljena i da joj je “srce u Banjoj Luci”. Nakon što je saznao da su Tanja i Draško u emotivnoj vezi, Dušan se obratio izjavom za medije Stanivukoviću i zaprijetio mu.

Ono što je poznato o aferi Tanje Savić s gradonačelnikom Banje Luke Draškom Stanivukovićm jest da njihova veza datira od siječnja ove godine, da su s društvom bili na planinarenju, a postoje i njihove fotografije s Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni.

Kada je u javnost dospjela informacija o ovoj aferi, pjevačica i političar su već bili okončali vezu i to navodno zbog njegove nevjere. Ipak, na kraju su uspjeli naći zajednički jezik i obnoviti romansu, a kako kaže izvor za Blic, Tanjina obitelj navija svim srcem za ovu ljubav.

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt