Njene slike nisu za one sa slabim srcem: Katya dominira na Instagramu – Ispovesti
Lifestyle

Njene slike nisu za one sa slabim srcem: Katya dominira na Instagramu

Katya Elise Henry je američka kondicijska manekenka, osobna trenerica i poznata ličnost na društvenim mrežama. Posvetila se fitness načinu života, te je izgradila nevjerojatnu tjelesnu građu nakon godina intenzivnih treninga. Ona inspiriše obožavatelje širom svijeta da krenu njenim stopama.

Katya je mladost provela trenirajući kao navijačica, te priznaje da je zbog toga uvijek održavala zdravu formu. Međutim, iako je uživala u sportu, ona nikada nije bila u potpunosti zadovoljna svojim tijelom, te je težila da izgradi zategnutu i zaobljenu građu. Njeni treninzi navijačice su joj oduzimali dosta vremena, te su uglavnom bili usredotočeni na kardio. To joj je pomoglo da sagorijeva masti, ali ne i da izgradi mišiće.

Kad je prestala s navijanjem, Katya je znala tačno kako želi izgledati. Srećom za nju, njena majka je lična trenerica s dugogodišnjim iskustvom. Ona je naučila Katyu dosta toga o pravilnim tehnikama u teretani, te je ova fitness ikona počela sve više učiti i istraživati o ishrani, suplementima i dizanju utega. Vremenom se zaljubila u cijeli proces transformacije tijela, a njena figura je bila sve bolja.

Otprilike u tom periodu, Katya je počela koristiti društvene mreže. Na svojim online platformama je počela postavljati fotografije svog napretka, a ubrzo nakon toga postala je popularna. Počela je pomagati i inspirisati i druge da promjene život uz vježbanje i pravilnu ishranu.

Katya kaže kako se za vrijeme dana kada se bavila navijanjem uopće nije fokusirala na svoju ishranu, te da je prilično često jela nezdravu hranu. Nakon što je od mame naučila koliko je zdrava ishrana važna, ona je potpuno promijenila dijetu. Njena današnja dijeta je čista, te uključuje puno zdravih i hranjivih namirnica.

body.ba

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt