“Ni sama ne znam šta da radim” – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Ni sama ne znam šta da radim”

“Ooo…probudila se moja jebačica…kako nam je bilo dobrooooo…”, dahtao je Milan na uho moje drage, koja je već osećala njegov tvrdi kurac u punoj veličini, kako rovari po njenoj utrobi terajući je da počne jebozovno stenjati od užitka.

Mešala je u njegovom krilu, nabijena na kurac, puštajući vrele sokove od kojih je njegova kita postajala sve tvrdja, a njegovo zabijanje bilo je svaki put jače i brže. Potpuno se razbudila i počela jače da stenje, primajući sve jače ubode Milanovog kurca u pičkicu koja je već šljapkala, slinila, uživala i istovremeno bridela od sinoćnje jebačine i Milanovog debelog kurca.

Nije dugo čekala da čuje ono čime joj je “pretio” cele noći, dok je žestoko nabijao na kurac: “Oooooh, kako ti pička slini…kako je vrelaaaa…oooh… kako ćemo je večeras punitiiii…kako će da prima…ogromnu…crnu kurčinu…!”, šaptao je i dahtao Milan i sve jače zabijao kurac u mokru pičku moje ženice. Ona, kao da je samo to čekala, celo telo joj se pretvorilo u pičku koja svršava.

Isturila je još više svoju oblu guzu prema Milanu, nabijanjući se svom snagom na kurac i počela mu bezobrazno uzvraćati: “Ooooh…da ljubaviiii…jedva čekaaaam…da osetim…crnuuuu…kurčinuuu…u sebiii…hoću da me rasturateee…na redaljkuuu…ko pravuuu…droljetinuuuu…. Aaaahhh!”.

Osetila je da nadolazi još jedan ludački orgazam, a Milanovo divljačko nabijanje i ko kamen tvrdi kurac, govorili su joj da će to biti još jedno zajedničko svršavanje. Vrištala je, stenjala, sve joj je u glavi zvonilo… Milan je navukao na kurac do kraja i zaboden u nju počeo da svršava, urla i filuje spermom pičku moje ženice, koja se topila u još jednom orgazmu, nekontrolisano se tresla i pičkicom stezala kurac, koji se praznio u nju.

Bio je to divan početak novog dana. Još uvek teško dišući, Milan je lagano izvukao kurac iz Zdenke, legao na nju i počeo je ljubiti po ramenima, vratu, nabreklim sisama…na kraju je zažvalio, dugo ljubeći, kao da joj zahvaljuje za uživanje koje mu pruža.

Dok su se ljubakali, ona ga je mazila po klizavom kurcu i mokrim jajima, a on je rukom razmazivao spermu, po njenoj otečenoj i srećnoj pički. Kikotali su se i dogovarali, kako da crnog Amera uvuku u svoje perverzne fantazije. Dogovorili su se da se dobro odmore.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt