“Ni sama ne znam šta da radim” – Ispovesti
Ispovesti

“Ni sama ne znam šta da radim”

Imam profu ped.ofila pa.li se na zgodne učenice. Na polugodištu ostavio mi jedinicu, kada sam ga pitala šta treba da naučim za veću ocenu napisao mi na papiru vreme i mesto da se nađemo. Došla sam na mesto i vreme koje zahtevao, odveo me kolima na neko pusto mesto izvadio onu stvar i terao me da mu pu.im.

Dvoumila sam se… jer plasila sam se da ga odbijem da mi ne bi ostavio jedinicu za kraj godine. Pošto sam ga mrzela namerno sam ga ujedala dok sam ga or..lno zadov.oljavala da je odustao od toga da mu pu.šim.

Zatim hteo da ga stavi u mene kada je video da imam menđžu odustao od svega… sve sam to snimila fonom kao dokaz da me spopadao ako me obori na kraj godine. Bili smo u vezi 4 godine. On je otišao za Njemačku. Molio me mjesecima da pođem sa njim jer ovdje nema posla. Otišao je, uskoro će dobit posao, prekinula sam svaki kontakt sa njim. Pokušava stupit na sve načine ali neće ići.

Ostala sam trudna sa njim, on ne zna za to, jednostavno ne želim sa njim vezu, ili želim. Sad ga volim, sad ga ne volim. Ljuti me jer nije tu, a ljuti me i kad je tu. Sad bih ga pojela ko čokoladu, sad ga tukla. Želim bit pored njega a i ne želim. Nikad se nisam osjećala ovako, ne znam šta mi je.. Evo sad bih otišla kod njega, a sutra neće ovako bit. I ne znam kad ću mu reć za dijete.. depresivna sam.. I jedu mi se kukuruzi sa kečapom i kiselim krastavcima… Užasno mi je.

BONUS ISPOVEST:

POČEO JE DA MU SE KRUTI, A ONA SE NABIJALA SVE JAČE: Buđenje moje pohotne ženice

 

Svanulo je… Milan je bio u krevetu sa mojom jebozovnom ženicom. Ona je zadovoljno prela u njegovom krilu. Zgužvana posteljina i velike fleke sperme po njoj, svedočile su o bludničenju moje ženice i njenog starog – novog ljubavnika.

Meškoljila se nabodena na njegov kurac, koji je ostao zaboden u njenu slatku pičkicu, po njenoj želji, nakon noći prepune strasti i orgijanja, vrištanja, parenja i bezbrojnih svršavanja. Blago pulsiranje Milanovog kurca, bilo je najlepše buđenje za moju pohotnu ženicu i siguran znak da je i njen jebač budan.

U glavi je odmotavala film od prošle noći, srećna što je ukrotila mačo tipa, kakav je bio Milan. Bila je sigurna da se i on “navukao” na njenu pičku. Svidjalo joj se kako je Milan jebao prošle noći i kako je nestajalo njegovo mačo ponašanje , kad bi se zabio u njenu vlažnu pohotnicu.

Pri pomisli da će Milan u njen krevet dovesti svog novog gosta, Amerikanca, sva se ponovo pretvorila u pičku i picom počela blago stezati Milanov kurac, koji je počeo da se kruti u njenoj mačkici.

Celu noć je provela na njegovom kurcu, uživajući u divljoj jebačini, a njenu maštu Milan je još više raspaljivao pričom, kako će njena droljjasta pička napokon biti nepopravljivo razjebana, kad je dohvati Amer koji je juče stigao u njegov apartman i jedva čeka da nešto nabode na kurac.

Milan kao da je znao o čemu razmišlja moja droljica, dok mu se blago nabijala na već dignuti kurac. Počeo je jače da prodire u nju, milujući joj sise i ljubeći je po vratu. Počeo je šaputati na njeno uho:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt