Ostala sam sama sa bebom, bez ikoga – Ispovesti
Ispovesti

Ostala sam sama sa bebom, bez ikoga

Udala sam se odmah poslije srednje škole. Prva godina je bila kao u snu, imala sam divnog muža,volio me i pazio i kao krunu naše ljubavi rodila sam godinu dana kasnije dijete.

Ali naša je sreća bila kratkog daha. Moj muž se razbolio i ma koliko bolilo morala sam se pomiriti sa gubitkom. Nije to bilo lako. Imala sam 21 god. i bila sam udovica sa bebom. Nisam znala šta ću sa sobom, sve dok jednog dana nisam pogledala svoju ćerku i rekla sebi: hoću nešto da joj obezbjedim, neću da zavisimo od baka i deka. I tako sam upisala fakultet.

Nije bilo lako,ali zanimljivo svekar i svekrva su me podržali i pomagali i na tome ću im biti beskrajno zahvalna,dok su moji roditelji govorili da se manem ćoravih poslova i da čuvam dijete, da od toga nema ništa i da je to prevelik zalogaj za mene.

E pa nisu bili u pravu, ja sam danas inženjer elektrotehnike, imam siguran posao i egzistenciju za svoje dijete.

Zato,ljudi ne odustajte nikad u borbi, pogotovo ako imate za koga da se borite.

BONUS ISPOVEST:

 

Nije ušao ni delić u mene, a već sam VRIŠTALA!

 

Zovem se Mina i imam 24 godine. Izgledam veoma lepo. Duga smeđa ravna kosa, zelene oči, pune usne, malo veća ali prelepa guza. U vreme kada se desilo to da me sestrin verenik jebe u dupe, imala sam 19.

Moja sestra je trebalo da se uda za par dana. Venčanje je bilo u luksuznom hotelu, mladoženja je pun love. Tri dana pre svadbe, njih dvoje i ja smo uzeli sobe u hotelu, da bismo mogli sve da kontrolišemo i da venčanje bude kao iz snova. Dva dana pred svadbu, nakon što smo sve završili, sestra i ja smo otišle u sobu, a zet je otišao da prošeta. Malo pre ponoći je pokucao na moja vrata i odmah ušao u sobu. Bila sam samo u tangama i brusu, jedva sam stigla da navucem bade-mantil. Seo je na krevet, na licu mu se videla zabrinutost. Pitala sam ga šta nije u redu.

– Mislim da ću ostaviti Ninu. Ne mogu da je oženim. – Bila sam zgranuta.
– Kako to misliš?! Da je ostaviš?! Do venčanja si čekao i sada ćeš da je ostaviš?! Da li si ti normalan?! – vikala sam na njega. On je ostao smiren.

– Ne mogu. Molim te, razumi me. Volim je kao osobu, ali… Pogledaj je koliko se ugojila. Sve joj preliva. Kada treba da imamo sex, jedva izdržim da se ne ispovraćam po njoj od gađenja.

Gledala sam ga tužno, ali s druge strane sam ga i razumela. Nina, moja sestra, imala je prelepo lice. Ali se u zadnjih godinu dana prilično ugojila, a nije se ni trudila da smrša. Ali volela je Marka, i to previše. Nisam znala kako da reagujem.

– Slušaj… Svesna sam da Nina nije najprivlačnija. Ali ona te voli. Slomiće je ako je ostaviš. Skrenuću joj pažnju, počeće da ide sa mnom u teretanu. Molim te, nemoj to da joj uradiš – tiho sam govorila, mada sam bila svesna da je na korak da je ostavi. Stavio je ruku na moje koleno.

– Mina… Pogledaj sebe, a pogledaj nju. Da ima telo poput tvog, ne bih ni trenutka razmišljao. Ovako zaista… Ne mogu. A postoji još jedan razlog – izgovorio je.
– Koji? – pitala sam.
– Ložim se na tebe. I to nerealno.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt