Mislila sam da sanjam – Ispovesti
Ispovesti

Mislila sam da sanjam

Moja najbolja drugarica mi je rekla da je čula da moj muž ima drugu. Ono 11 godina smo u braku, imamo troje djece i mislila sam da me drugarica mrzi i da sve izmišlja jer je ona nesretna u ljubavi.

Godinu dana nakon toga što mi je rekla za mene je uslijedio neviđeni šok. Ranije sam se vratila sa posla i kada sam došla pred zgradu vidjela sam automobil moje mame.

Bilo mi je čudno i kroz glavu su mi prošle riječi moje prijatlejice. Odlučila sam da polako uđem u stan, jednostavno počela sam da sumnjam u sve, a kada sam ušla u dnevnu sobu vidjela sam kako moja mama i moj muž…

BONUS ISPOVEST:

 

GRLILI SMO SE STRASTVENO: Sve što je radio dodatno me je ložilo!

 

Ej ćao Danijela je opet, napokon sam završila srednju školu maturirala itd. napunila 19 g. I dalje sam se kresala sa starijim muškarcima. Baš sam luda al šta ću kad me pale i odlično jebu.

Pošto je leto vec počelo znate šta se ljeti radi. Ispričaču vam svoju sex avanturu . ovaj put je bio komšija uz moju kuću stariji tip. živi sa svojom zaručnicom oboje imaju po 36 g. skoro doselili . zapeo mi je za oko al ovaj put mi je bilo riskantno. ona je koliko sam videla ljubomorna.. pozdravimo se po običaju.. al mene je on palio baš onako seksi prirodan uhh.

Jednog dana sam pomagala mami u kućnim poslovima. odnijela veš na terasu i onda ugledan njih dvoje kako se sunčaju.Pitala sam se kako ga zavesti. barem da me jednog dana i***o na brzaka. tuđe slađe uvek bilo.

Taj put sam bila u mini suknji lepršavoj i dok sam aterala veš namerno sam se saginjala da mi vidi guzu ispod nisam gaće imala,al op et uzalud, šta ću pi**a mi gori A k**a nigde.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt