Dala sam dijete na usvajanje – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Dala sam dijete na usvajanje

Primila sam njegov kurac u ruku i počela ga obrađivati, kružila sam jezikom ivicom glavica ,onda se spuštala do jaja, stavljala ih u usta jedno po jedno, svo to vreme on je lizao moju pičkicu i gurao dva prsta u nju ,godilo mi je to.

Okrenula sam se i lagano se spustila do njega, onda sam glavić namestila na ulaz u moju mačkicu ,i polako se spuštala istovremeno ispuštajući uzdahe zadovoljstva:mmmmm.aaaah.

Uhvatio me je za kukove i nabijao me je sve brze i jače, tada sam već nekontrolisano počela ispuštati uzdahe:ah da,to jebi me,aaaaah, ja sam samo tvoja kurvica, da.

Svršila sam. Legla sam na leđa, a svoje noge digla sam na njegova ramena, ušao je u mene brzo, nije mnogo bolelo jer se moja mačkica navikla na njegovu veličinu, polako je ubrzavao ritam što je mene dovelo do jos jednog orgazma, gužvala sam i grizla čaršaf sa kreveta dok mi je on gnječio sise, bolelo je to ,ali ako to njemu pričinjavalo zadovoljstvo, a za njega sam spremna sve da uradim.

I on je počeo glasno uzdisati, znala sam da je brzo gotov, tako je i bilo, još dva tri puta mi ga je nabio do kraja i osetila sam da se prazni u mene.

Nakon sto mu je kurac ispao sam iz moje pičkice, svalio se pored mene i ljubio me je nežno provlačeći prste kroz moju kosu, otišli smo zajedno na tuširanje. Nakon što smo se istuširali, pridružili smo se Slobodanu i Manueli na plaži.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt