Dala sam dijete na usvajanje – Ispovesti
Ispovesti

Dala sam dijete na usvajanje

Imam 19 godina i neplanirano sam zatrudnila. Iako mlada i bez da sam znala sa kim sam ostala trudna odlučila sam da zadržim bebu.

Međutim, kada je već bilo kasno za abortus, saznala sam da su u pitanju dvije bebe, blizanci. Bio je to veliki šok za mene, nikome ništa nisam govorila, čak ni mami. Rodila sam na kraju dvije djevojčice i duša me boli zbog ovoga. Jednu djevojčicu sam dala na usvajanje. Zaista nisam bila u mogućnosti da izdržavam dvoje djece i mislila sam da je ovako najbolje. Shvatam da je bilo bolje da ih obje dam, bez razdvajanja.

Bar bi imale jedna drugu, ovako ta koju sam dala neće imati nikoga. Čim mi ćerka odraste, reći ću joj istinu i tražićemo joj sestru, a ja ću se doživetno kajati što sam razdvojila bliznakinje.

BONUS ISPOVEST:

 

OBOŽAVA DA MI GNJEČI GRUDI: Zavukao mi je ruku pod majicu i igrao se mojim bradavicama

 

Ja sam jedna dvadesetogodišnjakinja (Natalija), koja je već godinu dana u ozbiljnoj vezi sa muškarcem od trideset godina (Željko).

Očekivano svi su protiv nase veze, sem mog oca. On me jedini razume, zato što posle razvoda od moje mame živi sa curom koja mu kćerka moze biti. E zbog toga što sam ja njega tad podržala, i on mene sada podržava, i ja sam mu na tome zahvalna. Sa njim sam živela dve godine, ali sam se osećala kao višak, jer su on i Nataša imali svoj život. Ja sada živim sa Željkom. Ovaj događaj koji ću opisati desio se ovog leta.

Željko i ja smo bili na moru sa mojim rođakom(Slobodan) i njegovom curom(Manuela), bili smo u Slobodanovom stanu. Dok su Slobodan i Manuela bili na plaži, Željko i ja smo ostali u stanu, jer sam bila umorna od sinoćne žurke. Ja sam zgodna devojka, crnka, visoka sam 184cm a teska 69kg. Moj Željko redovno posećuje teretanu, pa zato ima lepo oblikovano telo, visok 198cm, a težak je 104 kg. Ono što me je privuklo na njemu je njegova “frizura”, koje nema- on je ćelav, naravno ne prirodno.

Toga dana dok sam ja lenčarila na krevetu on je otišao do trgovine. Kupio je nekih stvarčica,i odmah otišao u kuhinju. Nakon par minuta ušao je u sobu, noseći u zdelicama jagode sa šlagom, znao je da ih volim.

Opkoračio me je i počeo da mi kašikicom daje, a nakon toga me zažvalio i ostavio zdelicu na stranu i legao na mene. Ljubili smo se dugo, uživala sam u njegovim poljupcima, niko se nije bolje ljubio od njega, znao je znanje. Skinila sam mu atletsku majicu i okrenula ga tako da je sada on ležao a ja sedela na njemu. Ustala sam, obožava kada izvodim striptiz.

Polako sam skinula topić sa sebe, a onda mazila cice, preko brusa. Zavukla sam ruku u gaćice i nadrazivala klitoris. Skinula sam šortsić koji sam imala na sebi i ostala u crnom čipkanom vešu. Sela sam na njegove grudi tako da je moja guza okrenuta ka njemu. Mazila sam mu stomak, jezikom kružila oko pupka, a nakon toga skinula sam mu gaće dok je on meni skinuo tange i brus.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt