Muž mi je u Crnoj Gori na terenu – Ispovesti
Ispovesti

Muž mi je u Crnoj Gori na terenu

Moj muž radi u Crnoj Gori i zadnjih par puta iako bude po više od mjesec dana dole kada dođe uopšte ne obraća pažnju na mene.

Velika razlika, jer smo do te njegove nagle promjene noći kada dođe baš burno provodili. Sada ovih zadnjih par mjeseci jedva da budemo zajedno. NARAVNO POSUMNJALA SAM DA IMA DRUGU DOLE U CRNOJ GORI… jedino logično objašnjenje.Prije 10 dana je otišao ponovo i ja sam ostavila djecu kod moje mame i krenula za njim u Budvu. Odma prvi dan sam se šokirala kada sam vidjela mog muža kako, šta i u kojim uslovima na gređevini radi, vjerujte užasno. Ujutro od 6 sati do naveče ma sve dok se vidi gori na suncu.

Radi dvije smjene kako bi što više zaradio. Iskreno ne znam kako može izdržati, jer ja sam sjedila na kupi u hladovini nekih 500 metara dalje, taj cijeli dan i naveče sam bila totalno van sebe od iscrpljenosti i umora i ne da mi nije bilo do ONIH stvari, već mi nije bilo ni do života.

Gadim se sama sebi što sam ikako i pomislila da može da ima drugu, a još gore mi je jer sam njegov teško zarađeni novac trošila tek onako, badava, na haljine od 100 eura, obuću od 200, šminku i druge gluposti koje mi stoje u ormanu, ad a ih nikada nisam ni obukla. Toliko me sve pogodilo da ozbiljno razmišljam da se i ja zaposlim. Nikada sebi neću oprostiti što sam posumnjala u njega i nikada više neću moći biti tako sretna jer kada god pomislim kako je mom mužu na tom radilištu krene mi suza iz oka ?

BONUS ISPOVEST:

 

BILO JE FANTASTIČNO I VRELO: Dovodio me je do ludila svaki put!

 

Zdravo, ja sam Jovana, imam 18 godina, i pre par meseci krenula sam u auto školu. Nije me to nikad zanimalo, ali sam bila primorana, roditelji su me naterali.

Jedina pozitivna stvar u svemu ovome jeste moj instruktor Petar. On je ’96 godište, visok je 180cm i vrlo privlačan i lep, a kod njega su najbolje vožnje, ako me razumete. Kada sam počela sa časovima, odmah sam primetila da sa njim može otvoreno da se priča.

U početku mi je bilo vrlo neprijatno, nismo imali zajedničke teme, ali kako je prolazilo vreme sve više i više smo razgovarali. Postao je otvoreniji, i jednom prilikom me pitao da li imam dečka. Postidela sam se i rekla da sam mlada za te stvari, a ni sama ne znam koliko sam ih već primila do sad. Taj razgovor se završio, a vožnje su se nastavile i svaki put smo postajali sve prisniji i bliži.

Jednom sam pre časa videla nekog poznatog lika kom sam se javila, i odmah sam osetila zavist i ljubomoru sa Petrove strane. Kad sam ušla u kola, odmah me je pitao ko je to i kako se znamo. Odmah sam mu n****o odgovorila da to nije njegov problem. On je odmah skočio i rekao da sve mora da zna o meni, ipak je on moj instruktor i to se desilo na času.

Svaki čas se sve više približavao mom telu i postali smo intimniji. Jednom prilikom auto se nije nalazio u auto školi, pa smo čekali pola sata i za to vreme popili jednu kafu i pričali o svemu. Skontali smo da nas iste stvari privlače. Nakon te vožnje, započeli smo jednu neobaveznu vezu koju smo započeli žestokim s**m.

Bilo je fantastično i vrelo, a svaki put je bio sve bolji. Njegov p**s i telo su me dovodili do ludila, kao i njega moje. Obožava moje butine kao i sve ostale delove tela. Naša veza se svodi na taj žustri s**, ali to nam oboma odgovara. Petar me je dobro razradio i zahvalna sam mu na tome.

Nadam se da će se ova veza nastaviti i nakon mog polaganja, a ja ću se potruditi da padnem par puta ahahhaha.

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2022/04/09/19607/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt