Imamo troje djece – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Imamo troje djece

Podigla je guzu sa mene i prišla mi. Bila je tako dobra, ekstra riba, debelih usana. Progutala je svu spermu koja joj se osetila u dahu. Rekla je da moram da je jebem. Gledala me je u oči i gurnula mi neku pilulu u usta. Rekla je da progutam i poslušao sam je. Šapnula mi je – Sad kad ti se digne jebaćeš me satima -.

Polako je približila svoje usne mojima i krenula da me žvali. U pljuvački joj se jako osećao ukus sperme, ali nisam mogao da se opirem i dalje sam bio vezan. Tako se dobro ljubila da sam skroz zaboravio na sve što je gutala do tad. Ubrzo mi se ponovo digao i bo je tvrd kao kamen. Nije prestajala da me žvali, samo je namestila pičkicu na moj kurac i nasela. Nije se odmah skroz do kraja nabila, ali sam ja trgnuo i nabio ga do kraja. Njena usta su u potpunosti pokrivala moja i u tom trenutku sam osetio njen uzdah.

U usta mi je samo curela njena pljuvačka. Nije prestajala da me ljubi dok mi se nabadala na kurčinu. Onda je, ne prestajući da mi skače po kiti, malo podigla telo, skinula kožni grudnjak i dala mi da joj ližem sise. Bile su velike i lepo zategnute. Sise su bile dovoljne da me nateraju da opet svršim, rekla je da slobodno svršim u nju, da pije pilule za kontracepciju.

Svršio sam kao lud duboko u njenu vrelu pičkicu. Kad sam prestao da svršavam ona je sam nastavila da se jebe na mom kurcu. Bio mi je jako osetljiv posle svršavanja, ali se zbog tablete koju mi je dala uopšte nije spuštao. Nisam mogao da izdržim, osećaj je bio kao da vas neko golica po celom telu, a ne možete da se izmaknete. Krenula je da se smeje. Znala je kako se osećam.

Jebala me je tako par sati, svršio sam tri puta i nijednom nije prestala da se nabada. Na kraju mi se konačno spustio kurac, ali je bio izmučen, boleo je na dodir sledećih par dana. Te noći me je još držala vezanog i ujutru sam morao ponovo da joj ližem picu dok nije svršila. Sada je našla nekog buržuja da je sponzoriše, ali me i dalje zove svakih par dana da je ližem.

Ponekad joj ližem pičku dok je momak jebe u guzu, a nekad obrnuto. Kad sam dobar nagradi me pušenjem, mada obično svršim i dok mi drka dok joj ližem. Rekla je da će uskoro dati da je jebem i u guzu, jedva čekam, a do tada ću morati da se zadovoljim lizanjem i njenim pušenjem.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt