Imamo troje djece – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Imamo troje djece

Držala me je za glavu tako da ne mogu još da je dohvatim jezikom. Miris njene pice me je izluđivao i ona je to znala. Krenuo sam da je molim da mi dozvoli da je zadovoljim. Uživala je u tome što patim. Posle par minuta moljenja samo mi je zaronila glavu duboko u svoju macu. Bila je tako ukusna i kako sam je lizao sve vlažnija. Razmazala mi je njene sokove po celom licu.

Lizao sam, sisao joj klitoris, gutao svaku kap koju sam mogao pokupiti. Osetio sam kad je svršavala, celo telo joj se grčilo. Posle petnaestak minuta sam počeo da posustajem, bio sam umoran, jezik je počinjao da me boli. Ali kad god bi usporio dobio bi jak udar bičem po leđima. Nije se uzdržavala, kad god me je udarila osećao sam kao da će parče kože da mi otpadne.

Posle jedno sat vremena lizanja njene pičke, konačno joj je bilo dosta. Ustala je i vezala me za šipku od kreveta i otišla. Sobu je zatvorila i ostavila mene i drugog tipa unutra zaključane. Njemu su usta bila vezana pa nije mogao ništa da kaže. Bio sam u sobi par sati, povremeno sam čuo zvuk nekih emisija koje dolaze iz druge sobe, pa malo kako priča s nekim ne telefon. Na kraju sam zaspao. Ne znam koliko dugo sam spavao, ali znam da me je probudio jak šamar po licu.

Kako sam se osvestio otkačila mi je lisice od kreveta i bacila na krevet na leđa. Popela se na mene. Okrenula se i rekla – Sada ćeš da mi ližeš guzu -. Raširila je guzove i sela mi na lice. Namestila je čmar iznad mojih usta i počeo sam da ližem. Nisam tako nešto do sad radio, ali mi nije smetalo, guza joj je bila perfektno čista i glatka. Jako ju je palilo kako sam lizao. Krenula je da mi hvata kurac koji je već bio nabreknut ispod farmerica. Nisam video ništa sem njenog vidljivo razvaljenog čmara. Odjednom, osetio sam kako mi otkopčava kaiš. Svukla mi je pantalone, pa onda bokserice i uzela ga u ruke. Osetio sam njene kožne rukavice na kurcu.

Krenula je da mi ga drka. Lizao sam svom snagom, a ona je bila sve napaljenija. Krenula je da uzdiše sve jače, znao sam da želi moj kurac u njenim ustima. Drkala ga je i onda sam samo odjednom osetio neverovatnu toplinu na glaviću. Stavila ga je u usta i krenula da guta. Čuo sam kako se davi dok pokušava da ga proguta celog, osetio sam kako balavi po njemu i kako mi pljuvačka curi po jajima.

Osetio sam da ću da svršim, ali nisam mogao da joj kažem da uspori pošto mi je nabila svoje dupe preko usta. Pušila je tako dobro da nisam mogao da zaustavim. Baš kad sam krenuo da svršavam bila ga je nabila do kraja u grlo. Zagrcnula se i sperma joj je izletela iz grla. I dalje sam prskao u njena usta, osetio sam kako sisa, htela je i zadnju kap. Kad sam završio olizala je i ono što je izletelo kad se zagrcnula.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt