Imamo troje djece – Ispovesti
Ispovesti

Imamo troje djece

Udata sam i imamo tri kćerke. Ali, prošle godine na ljetovanju sam upoznala momka koji je skoro 20 godina mlađi od mene i tada sam prvi put u životu osjetila ono nesto. Bila je to ljubav na prvi pogled, kako sa moje tako i sa njegove strane.

On je bio sa roditeljima ima 19 godina, ali bez obzira na sve uspjevali smo redovno da se “viđamo”. Na sreću iz istog grada smo i nakon ljetovanja smo nastavili da se viđamo, a prije mjesec dana sam definitivno ostavila muža nakon što nas je zatekao u bračnom krevetu.

Pobijesnio je i krenuo da me udari, ali dobio je takve baine od mog momčića da je bilo milina gledati sve to. Da neko ne pomisli da sam ja u cijeloj priči neka zla i loša osoba. Nije to bilo prvi puta je je digao ruku na mene, tačnije dešavalo se to vrlo često.

BONUS ISPOVEST:

DOMINO KUČKA: Molio sam je da mi dozvoli da je zadovoljim, uživala je u tome što patim

 

Jako često nalazim ribe za jebanje po internetu, ali sam ovaj put video nešto stvarno zanimljivo – korisničko ime “Domino Kučka”. Na profilnoj slici je bila plavuša sa ekstra sisama, kao neka sponzoruša, u kožnim čizmama, sa rukavicama, u tangama i lancima oko sisa. Pomislio sam da je profil lažan, ali sam svejedno odlučio da je kontaktiram.

Nisam do tad dozvolio nijednoj ženi da dominira, ali me je ta ideja intrigirala. Gledao sam par pornića na tu temu i prilično me je palilo kad sam zamišljao da služim nekoj okrutnoj kučketini. Naša komunikacija je počela prilično opušteno. Polako smo prešli na razgovor o tome šta koga pali, a onda su stvari počinjale da budu sve konkretnije. Rekao sam joj da mi ne priča šta bi mi radila, hteo sam da bude iznenađenje. Još nisam predložio da se vidimo kad mi je jednog dana stigla poruka od nje: “Budi na ovoj adresi večeras u 21 sat”. Gledao sam pola sata u poruku i razmišljao da li da idem. dalje sam mislio da je previše dobra i da me neko sigurno zeza. Ipak, u duhu “šta ima da izgubim” sredio sam se to veče i otišao.

Došao sam do njene zgrade, pozvonio na interfon. Odgovorio je seksi glas sa – treći sprat, stan 11 -. Bio sam i nervozan i uzbuđen. Očekivao sam neku debelu gaduru da mi otvori vrata i krene da se pravda zašto je stavila onu sliku na profil. Kad je otvorila vrata bukvalno sam zinuo. Ne samo da je to bila ona nego je izgledala još bolje negona slici. Bila je sva u koži. Između kratkog minića i kožnih čizama videle su se iskvarcane duge noge, a sise su joj se sijale na svetlu.Namazala ih je nečim, prava drolja. Pogledom mi je dala do znanja da uđem unutra. Potpuno neočekivano mi je uzela obe ruke i vezala lisicama iza leđa. Šapnula je – Sada si moj -, a kada je to izgovorila, osetio sam joj miris sperme u dahu. Pre nego što mi je to i doprelo do mozga, uvukla me je u spavaću sobu. U njoj, na stolici zavezan momak, vidno iscrpljen, sa očito ispušenom kitom. To je objasnilo miris sperme u njenom dahu. Vezala ga je i pušila mu dok nije skroz malaksao od svršavanja.

Bacila me je na kolena. Sela je u kožnu fotelju i dovukla me sa sobom. Rekla je autoritativnim glasom – Sada ćeš meni da uradiš ono što sam ja ovom jadniku uradila. Lizaćeš mi pičku dok ti ne otpadne jezik -. Kako je to rekla raširila je noge i već kratka suknjica se skroz podigla na gore. Nije morala ni da je skine, pred mojim nosom se nalazila obrijana iskvarcana pičkica, tako mokra da joj je jedna kap polako curila niz nogu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt