Ljepotica čudesno velikih grudi podržala Hrvatsku, nismo sigurni da postoji Čehinja koja na ovo ima odgovor – Ispovesti
Zanimljivosti

Ljepotica čudesno velikih grudi podržala Hrvatsku, nismo sigurni da postoji Čehinja koja na ovo ima odgovor

Zapjevala je Nina u kupaćem kostimu s prepoznatljivim kockicama hit “Igraj moja Hrvatska” Zaprešić Boysa, pa na kraju poslala poljubac za koji se nadamo da će doprijeti do Škotske

Nisu se navijačice hrvatske reprezentacije pretjerano isticale na Instagramu ovih dana, otvorile su u turnir sramežljivo baš poput naših nogometaša, ali to ne znači da u njima ne tuče srce vatreno.

Sigurni smo da se itekako spremaju za ključnu utakmicu protiv Češke u petak na Hampden Parku, a reprezentativcima je poruku podrške upravo poslala i ljepotica skrivena iza nadimka Nina Phoenix, djevojka koju na Instagramu prati više od 200 tisuća ljudi.

Zapjevala je Nina u kupaćem kostimu s prepoznatljivim kockicama hit “Igraj moja Hrvatska” Zaprešić Boysa, pa na kraju poslala poljubac za koji se nadamo da će doprijeti do Škotske.

Inače, Nina ne otkriva o sebi puno na svom profilu, u jednoj je od objava potvrdila da je iz Lijepe naše, predstavlja se kao fotograf i model, ali i kao ponosna vlasnica prirodnih grudi opsega 123 centimetra!

Ima i profil na stranici OnlyFans, tamo u uvodniku ističe da svojim pratiteljima nudi više u odnosu na Instagram, a video njezine podrške Daliću i igračima do ovog trenutka je pogledalo više od 20 tisuća ljudi!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt