Tjeram kćerku da se riješi bebe – Ispovesti
Ispovesti

Tjeram kćerku da se riješi bebe

Već 3 dana tjeram kćerku da se riješi neželjene bebe. Glupača ima samo 17 godina i ostala trudna kako bi odvojila oženjenog muškarca od žene i misli da će zbog njene trudnoće nju da oženi.

Već je duboko u trećem mjesecu i sve je manje vremena da svoj život ne uništi. Moj muž još ništa ne zna, a ako sazna bolje da nas nema i nje i mene. Cijelo vrijeme sam bila uz nju, “pokrivala” je kada se nalazila sa tim muškarcem, ono mislila sam proći će je, ali ona skroz popudalila i sada mi ovako vraća. Ona bebu mora pobaciti i zbog toga sam odlučila da sutra odem kod ginekologa i da se raspitam kako da ovaj problem riješim.

Ni sama ne znam šta da radim, ima nekih “babskih recepata” ali bojim se da joj ne ugrozim zdravlje i život.

BONUS:

Do vrhunskog seksa u četiri poteza

ZAVEDITE GA
Većina ljudi smatra da moraju biti zavedeni da bi se osjećali seksi. Međutim, to nije točno! Naime, želju za partnerom stvarate u glavi – morate najprije razumjeti svoje osjećaje te nemojte očekivati da on potakne vaš seksualni nagon. Ako ga nemate potrebe zavesti, čemu trud?

UKLJUČITE SVA ČULA
Zahvaljujući okusu, mirisu, dodiru, sluhu i vidu možete intenzivnije uživati u raznim seksualnim igricama. Nemojte se ograničiti samo na valjanje po plahtama – maksimalno iskoristite sve što vam je priroda dala. Važno je da se prepustite partneru i probudite sva čula!

PREDAJTE SE POTPUNO
Predajte se partneru – naravno, ako ste sigurni u njega. Usredotočite misli na ono što se događa oko vas, s partnerom, s vama, u vama, na vama… Uživajte u svakom dodiru, pokretu, zvuku, mirisu… Doživjet ćete vrhunski užitak.

RAZMIŠLJAJTE O DOŽIVLJENOM
Nakon seksa razmišljajte o svemu što se događalo. To će u vama probuditi želju za ponavljanjem. Osim toga, potrudit ćete se da svaki put bude sve bolje i bolje.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt