Počela sam glasno da UZDIŠEM! Zabacila sam glavu unazad MAKSIMALNO ŠIREĆI NOGE! – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Počela sam glasno da UZDIŠEM! Zabacila sam glavu unazad MAKSIMALNO ŠIREĆI NOGE!

Znala sam da to uzbuđuje obojicu..Strgla sam mu pantalone izvadila kurac iz gaća i počela ludački da ga pušim,bio je prilično veliki, mada malo kriv na levo. Klekla sam na kolena olizavši mu jaja ,to ga je razbilo, zabio mi je kurac u usta ščepao me za kosu i počeo da mi nabija glavu na kurac. Gurao mi ga je do krajnika, a mene je to jos više uzbudilo.

Iznenada mi je oteo kurac iz usta , uhvatio me za ruku i poveo me do haube, jedva sam uspela da dohvatim telefon i stavim ga kod brisača. Digao me na haubu, zadigao suknju, digao noge na ramena, pocepao tange i počeo da mi liže ribicu, vec toliko mokru da je sve curelo.

Zabacila sam glavu unazad, zatvorila oči, moja plava kosa se razletela po autu, maximalno sam raširila noge da mi priđe sto bliže. Zabio je glavu u moje međunožje i lagano mi lizao klitoris, pa mi je onda grubo zabijao jezik u ribicu. Jednom rukom mi je oslobodio sise iz brusa i počeo da ih mazi dok je srednjim prstom druge ruke masirao rupicu na guzi.

Počela sam da uzdišem glasno,ne razmišljajući, da me mozda neko od rodbine sluša ili gleda , ništa mi nije bilo važno samo njegov jezik. Izdizala sam svoju karlicu prema njemu i vukla njegovu glavu prema mojoj ribici. Mobilni je nekako bio odmah tu tako da je u toku bio direktan prenos sexa samo za mog Dekija.

Odjednom sam osetila kurac na usnama, bila sam zbunjena,jer jezik je jos bio u mojoj ribici. Otvorila sam oči i videla ,isto lice ali ipak nekako drugačije , bio je to njegov brat blizanac. Uzbuđena do ludila zgrabila sam ga i počela da ga pušim, bio je isti čini mi se čak isto i kriv kao bratov. Gurala sam ga usta kao luda htela sam da ga progutam, rukom sam mu mazila jaja koja su bila puna i napeta, dok je njegov brat i dalje gurao jezik u moju picu.

Nisam mogla da komentarišem dalje jer su mi usta bila puna, ali sam uzdisala što glasnije da Deki sve čuje.Jedan od braće je uzeo ćebence iz mojih kola i stavio ga na zemlju, legao je na njega kurac mu je bio uspravan kao neka antena, drugi brat me je digao sa haube, uzeo u ruke i preneo do ćebeta, sve sa mobilnim u ruci. Stavila sam telefon na ćebe, a ja sam sela na kurac.

Prvo polako, a onda sve jače i jače nabijala sam se na neznančev kurac, dok mi je drugi isto tako nepoznat punio usta ,a sve to sluša moj dečko, bila sam napaljena kao nikad. Uskoro sam svršila vrišteći kao luda i skakajući po kurcu. Onda su me okrenuli sa strane, ne davši mi ni minut predaha ,promenili su se, sad sam pušila kurac koji je do malopre bio u mojoj ribici ,a ovaj drugi je počeo da me tuca. Sve jače i jače, moja ribica je samo bridela.

Onda ga je izvadio iz ribice i gurnuo u guzu, ušao je tako lagano kao nikad do tada, malo sam zastenjala ,ali sam nastavila da pušim ne smanjenom žestinom. Odjedanput su kao po dogovoru stali, obojica i izvadili svoje kurčeve. Jedan od njih je legao na leđa ,više nisam znala koji, nabila sam se i počela da ga jašem, a onda se drugi polako od nazad prišao, zaustavio moje skakanje po kurcu i polako mi ušao u guzu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt