Žena me napustila i otišla u inostranstvo – Ispovesti
Ispovesti

Žena me napustila i otišla u inostranstvo

Žena me napustila i otišla u inostranstvo… Supruga me napustila bez objašnjenja, bili smo 10 godina u braku, imamo troje djece, ne znam šta joj se desilo.

Otišla je u Njemačku kako sam saznao od nekih njenih prijateljica par dana kasnije. To je bilo pije više od 3 godine. Nakon toga je dva puta došlazila kako bi završila papire za razvod.

Nisam joj pravio probleme, želio sam biti gospodin do kraja i iskreno sada se malo kajem zbog toga. Ubrzo nakon razvoda udala se za nekon “našeg” nijemca i prema onome što objavljuje na društvenoj mreži baš uživa u životu.

Putuje, provodi se… Iskreno to me lično ne zanima, ali, nikada nije ni nazvala da pita za našu djecu koja zajedno sa mnom prilično teško žive, nismo gladni ni žedni, ali sve ostalo je na vrlo niskim granama. Ne želim da neko pomisli kako sam ja kriv za sve, kako sam neki problem, NERADNIK…

Radim itekako, ali plata koju zaradim za mene, moju djecu i moje roditelje o kojim se ja skrbim je više nego nedovoljna. Stvrno ne mogu zamisliti sebe na nekim egzotičnim putovanjima, sebe kako uživam u skupim stvarima, a da pri tome znam da moja djeca pate… Živio sam sa njom 10 godina, poznavali smo se mnogo duže, ali da je ovako sebična to nikada nisam mogao ni da zamislim… TUŽNO

BONUS:

Je li više on taj pravi? 12 znakova da će vam upravo on priuštiti najbolji orgazam!

1. Kad ga zamolite da nešto promijeni, on kaže: „Nema problema“, a onda to radi savršeno svaki put. Kad mu tijekom seksa kažete: „Hej možeš li se koncentrirati na moj klitoris, ali biti malo nježniji?“, činjenica je da neće reći: „OK!“, a onda navaliti na njega kao da mu je to posljednji obrok u životu.

2. Kad te poljubi, na skače na tvoj vrat poput 13-godišnjeg napaljenog tinejdžera koji je prvi put poljubio curu. Svi ponekad volimo super intenzivno ljubakanje, ali je uvijek dobar znak imati nekoga tko će biti nježan i svakom poljupcu pridavati pažnju.

3. Nikad se ne pitate smatra li vas on seksi ili ne. Svi smo imali onog jednog dečka kod kojeg nikad nismo znali smatra li nas privlačnima ili ne. „Hm vjerojatno da, ali mi to zapravo nikad nije rekao tako da ne znam spava li sa mnom samo zato što nema drugog izbora ili…“ Naravno da će nam onda biti teško koncentrirati se na orgazam. Ne s ovim frajerom – s njim se bez imalo truda svakodnevno osjećate kao Beyoncé u svojem najboljem izdanju.

4. Pored njega se osjećate ugodno i u svom najgorem izdanju. Pored njega jedete poput životinje i ponekad se par dana ne depilirate, ali to mu nije važno. Njemu ste prekrasni i uvijek ste mu privlačni, a taj osjećaj daje neprocjenjivo dobre užitke u krevetu.

5. Kad mu kažete nešto što ti je bilo jako teško reći, reagirat će poput lika iz romana Nicholasa Sparksa. Drugim riječima, kad mu kažete nešto poput: „To boli“, ili: „Ovo jednostavno nije za mene“, on će reći: „Oh, oprosti. Probat ću ovako“, i sve to dok vas gleda svojim prekrasnim zaljubljenim očima.

6. Kad mu god kažete da prestane raditi nešto što je glupo i užasno vas iritira, prestane to raditi istog trenutka i nikad to više ne radi. Vaš dečko obraća pozornost da na vaše granice i neće nastaviti nešto što vam ne odgovara. (Ne, čak i ako „je to smiješno“). S njim se osjećate opušteno i spremno za isprobavanje novih stvari jer znate da će slušati što vam odgovara, a što ne.

7. Pun je samopouzdanja (bar ako je pitati vas). Nitko nije savršen i svatko ima neki dio tijela koji izgleda kao da ne bi trebao biti tamo gdje je. Ipak, dovoljno je siguran u sebe i u vašu vezu, dovoljno da mu neće biti čudno raditi išta neobično u krevetu, kao ni samopouzdano vas dovesti do eksplozivnog orgazma.

8. Ne zaboravlja na stvari zbog kojih ste bili nervozni i provjerava kako je prošlo. Frajeri koji ne zaboravljaju ključne trenutke u vašem životu, a posebno one zbog kojih se osjećate nelagodno, su oni frajeri koji će pamtiti što vam je ugodno u krevetu, a što nije i pobrinut će se da u krevetu ne naprave ništa što će za vas predstavljati bilo koji oblik nelagode.

9. Iznenađuje vas malim stvarima koje nikad niste očekivali da ćete dobiti, ali su za vas jednostavno savršeni. Kod takvog frajera jednak oblik neočekivanih i neočekivano ugodnih iznenađenja možete očekivati i u spavaćoj sobi. WOW.

10. Dok plešete zajedno, izgledate kao da ste ispali iz scene filma „Step Up 2: The Streets“. OK to je cliche, ali s razlogom – frajeri koji se znaju mrdati na plesnom podiju u skladu s tvojim definitivno to znaju i u seksu.

11. Kad vas sluša, zadržava dubok, intenzivan kontakt očima jer voli biti povezan s vama u najvećoj mogućoj mjeri. Njegovi su pogledi poput zagrljaja očima, a u krevetu…

12. Njegova je najomiljenija poza za maženje ona u kojoj vas može dodirivati posvuda. Ako vas vaš frajer ne može prestati dodirivati dok nosite njegovu trenirku s ostacima ručka na lijevom rukavu, onda će vas itekako dodirivati onda kad ste goli, do te mjere da su šanse da nećete postići orgazam 1000-postotne, a to je dosta dobar postotak

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt