Nesretnim slučajem na stepenicama, trudna žena mi je izgubila bebu – Ispovesti
Ispovesti

Nesretnim slučajem na stepenicama, trudna žena mi je izgubila bebu

Nesretnim slučajem na stepenicama, trudna žena mi je izgubila bebu… Moja žena je bila trudna, ali nesretan slučaj na stepenicama se desio i izgubila je bebu. Ona je doživjela par dosta teških povreda, ali nije bila životno ugrožena. Čim je izašla iz bolnice rekao sam joj da želim da se razvedem od nje.

Bila je zbunjena, pitala me zbog čega? Tada sam joj rekao pravu istinu, tj. reako sam joj da se u meni u posljednjih nekoliko tjedana rodila neka vrsta prezira, neću reći mržnja, ali neki čudan osjećaj koji me odbija od nje. Često mi kroz glavu prolazi da je ona kriva jer se vjerovatno nikada neću ostvariti kao otac.

Imam poprilično godina, mnogo godina smo potrošili pokušavajući da ona ostane trudna, mnogo novca potrošili i sada kada smo uspjeli, kada je ona trebala par mjeseci da miruje, da bude oprezna da sečuva na svakimogući način, ONA JE PALA NIZ STUBIŠTE.

Dok je bila u bolnici i sa povredama, nisam imao taj osjećaj, molio sam se da mi ona preživi, ali sada mi se u glavu uvukao taj osjećaj, ta misao da je ona krina za moju nesreću. Mislio sam da će proći, ali iz dana u dan što je više gledam taj osjećaj imisao da je ona kriva sve je jači.

BONUS ISPOVEST:

Njegov vreli dah na mom uhu i vratu i još koji gutljaj vina su mi otpustili kočnice…. tražilo mi se još i još…

 

Od kad sam prvi put doživela pravi orgazam sa skvirtovanjem, nisam mogla da prestanem da mislim na seks i da tražim nove i nove partnere. A onda sam skapirala da me još više loži ako je na mestu gde bi neko mogao da me vidi, ili još bolje, ako neko gleda.

Prvi put mi se deslilo na jednoj žurci. Bilo je baš puno ljudi, prišao mi je tip na koga se ložila moja drugarica, znači zabranjen za mene. Malo smo ćaskali, a onda me je uhvatio oko struka da igramo. Privio je kukove uz moje i trljao se dok mu se kurac ukrućivao sve više. Ovlažila sam u sekundi, ali sam ga odgurnula s nekim glupim izvgovorom, da ne bih pokvarila prijateljstvo.

Otišla sam do šanka da sipam još vina, a on se stvorio iza mene i dodirujući mi usnama uvo rekao da ga ona ne zanima, hoće mene da tuca. Njegov vreli dah na mom uhu i vratu i još koji gutljaj vina su mi otpustili kočnice.

Vratili smo do sredine sobe igrajući pripijeni. A onda me je lagano odgurao do vrata terase. Izašli smo i tu odmah pored vrata mi je raskopčao farmerke i gurnuo ruku u gaćice. Prsti su mu lako pronašli put do mog klitorisa, trljao ga je lagano, a pička mi je natapala gaćice. Dahtao mi je u uvo kako sam jebeno mokra i vrela, a onda mi je jednim pokretom spustio farmerke i gaćice. Raskopčao je šlic, izvukao nabrekli kurac, brzo navukao kondom i lagano ga ugurao u moju mokru pičku.

Farmerke su mi ostale zaglavljene oko kolena pa nisam mogla dovoljno da raširim noge, a on je ulazio lagano trljajući mi celom dužinom kurca klitoris.

Napalila sam se nenormalno, pristisnuo mi je usnama moja usta da ne dahćem glasno. Čulo se samo šljapkanje kad je ubrzao, a iz pičke mi se cedilo niz butine. Bila sam na ivici orgazma kad sam čula, a krajičkom oka i videla da je neko izašao na terasu. Cimnula sam se da se odvojim od njega, ali on me je pritiskao telom uz zid i još ubrzao. Čula sam nečiji glas kako kaže da je terasa zauzeta, vraćajući se u sobu. Iste sekunde je pička počela da mi se grči u orgazmu dok mi je on gurao jezik duboko u grlo da ne vrisnem.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt