“Komšinica me zavodila” – Ispovesti
Ispovesti

“Komšinica me zavodila”

Muvao sam udatu komšinicu iz zgrade. Kada je njen muž otišao na službeni put na 7 dana ja sam svratio kod nje i njene ćerke da se provedem malo. Tog jutra kada je otputovao njen muž, čuli smo se istog jutra, nešto kasnije i uveče završim kod nje na kafu.

Ona ima ćerku od 9 godina, neprijatno mi je bilo što je njena ćerka prišla da pozdravi čiku (mene) ćerka otišla da spava u drugu sobu, a ja sam ostao sa komšinicom da pijem kafu. Onda je ustala da uzme iz ormara mužev parfem da mi pokloni, kaže da njen muž ne voli armani, a onda je sela u pravcu mene u bade mantilu sa otvorenih nogu! Au… moram da iskoristim sledeći poziv na kafu dok se njen ludi muž ne vrati sa puta. Sad imam odličnu priliku za zabavu.

BONUS:

Seksajte se što češće jer seks boosta inteligenciju

Postanite pametniji seksajući se! Zvuči li vam to predobro da bi bilo istinito? E pa, iako u situacijama kada nešto zvuči predobro da bi bilo istinito, to obično nije, ovoga puta čini se da je doista istina, koliko god neobično to zvučalo. Barem ako je vjerovati znanstvenicima iz Marylanda i Južne Koreje.

Ova je grupa znanstvenika izvodila eksperimente na sredovječnim štakorima kako bi dokazali da seksualne aktivnosti poboljšavaju mentalne sposobnosti te da potiču proizvodnju neurona u hipokampusu (području mozga koji je zaslužan za dugotrajno pamćenje). Otkrili su da su štakori u situacijama kada su im bile omogućene seksualne aktivnosti pokazali znakove boljih kognitivnih funkcija i hipokampalne funkcije. Jednostavnije rečeno – više seksa, više moždanih stanica.

Naravno, ovo ne znači da stvari funkcioniraju po istom principu kada je situacija obrnuta. Inteligencija ne donosi više seksa, ili barem ne nužno. Dapače, studija koja je provedena na sveučilištu Pennsylvania pokazala je da visoka radna memorija adolescenata smanjuje vjerojatnost da će se rano upustiti u seksualne odnose.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt