“Upustila sam se sa rođakom” – Ispovesti
Ispovesti

“Upustila sam se sa rođakom”

Kako sam izazivala oženjenog rođaka! Inače je iz nemačke oženjen je i stariji 15 godina od mene. Bio je sunčan dan i ja sam ga zvala da dođe do mene s motorom jer sam bila sama u kući i čekala ga. Kad sam ga čula da dolazi napravila sam se da spavam a obukla sam kratku haljinicu i ispod tange on je ušao i mislio da spavam i polako stao kraj mene i počeo mi rukama stiskati zadnjicu i ja se okrenem i vidim da je se njemu već digao, al nisam ništa uradila jer sam se bojala da ne dođe neko od moji samo sam ga pitala da me provoza na motoru i pristao je. Nakon nekog vremena sam ga zamolila da stane stao je sišli smo s motora i ja sam primetila da mu je bolje reći batina i dalje dignuta, samo sam mu prišla i počela ga otkopčavat mada je on govorio nemoj, al ja sam nastavila a on je uživao i prestao ponavljat gluposti i prskao mi u usta, i rekao da mu ga niko nije praznio kao ja da imam čarobna usta i jezik za to, zatim me legao u travu i zadigao mi haljinu i počeo me ljubiti u usta pa se spuštao na grudi podojio ih pa mi polizao onu stvar dok nisam svr..la i onda me počeo je..ti lagano a ja sam tražila sve jače i jače da me nateze sa svojom batinom.

To je bilo prije 2godine i od tada non stop spavamo. Nažalost zaljubili smo se jedno u drugo a ne možemo bit skupa javno. I dolazi puno češće iz njemačke samo da bude sa mnom, bili smo prije par dana nekoliko dana sami otišli smo daleko na more i proveli 5 dana, najljepših 5 dana vodili ljubav.

Tu nije bilo nikoga poznatog i mogli smo radit šta hoćemo.

Kad bi izlazili iz sobe svi su gledali u nas u hotelu koliko smo stenjali svi su nas čuli hehe.Po cele dane smo se znojili u sobi a naveče bi išli na noćni s.. u moru i na plaži. Sinoć nam je bila oproštajna i otišli smo opet s motorom na mesto gde smo prvi put bili jer ja volim kad me nagne preko motora i rastura.

I dalje smo zajedno poskrivečki i volimo se. P.S. i njegova mi se žena zali na Facebooku da misli da je on vara, a kako je ne bi i varao kad je se ugojila ko krmača dok joj nađe pi…. želja ga već prošla hahahaha …..

BONUS:

Da, analne suze zaista postoje: koliko zapravo boli seks ‘u guzu’?

Od svih seksualnih poza, metoda i igrica koje možete isprobati, upravo analni seks prate najneugodnije glasine. I to prvenstveno one kako je analni seks uvijek bolan, no privlači li vas svejedno ipak nešto da ga isprobate, morate stisnuti zube, koliko možete opustiti guzu i prepustiti se iskustvu o kojem su tek rijetki voljni govoriti kao iskustvu iz prve ruke, a zatim se kako god znate i umijete kasnije nositi sa svim neugodnim posljedicama analnog seksa.

Za sve vas koji volite analni seks i/ili koji ga silno želite isprobati, imamo dobre vijesti. Analni seks ne bi trebao biti niti bolan niti opasan, a niti je, sve dok se izvodi na pravi način.

Baš kao što je najvjerojatnije vašem prvom vaginalnom seksu prethodilo malo oralnog seksa i malo igre prstićima, isto bi trebalo biti i s analnim seksom. Žene bol za vrijeme analnog seksa doživljavaju najčešće zbog neodstatka analne predigre i nedovoljnog lubriciranja, no učinite li stvari na pravi način, ne biste trebali imati brige.

Prilikom analnog seksa moguća je pojava mikroskopskih analnih suza, odnosno sitnih oštećenja kože anusa koja se događa iz jednostavnog razloga što je koža na ovom području puno osjetljivija i krhkija od vaginalnog tkiva. Ova oštećenja nisu vidljiva golim okom, ne bole i ne krvare, no za njih je važno znati jer bilo koje oštećenje kože povećava šanse za prijenos spolno prenosivih bolesti pa je nužnost zaštite i opreza ključna.

Spavate li samo sa svojim partnerom za kojeg ste sigurni da spava samo s vama i da je ‘čist’, kondom je prilikom analnog seksa svejedno obavezan zbog bakterija koje, dospiju li u mokraćni mjehur i/ili vaginu mogu stvoriti razne probleme i uzrokovati infekcije. Stoga, želite li nakon analnog seksa nastaviti s vaginalnim ili oralnim seksom, obavezno promijenite kondom. I ne zaboravite, sve dok se temeljito pripremite, opustite, lubricirate i idete korak po korak, polagano, nemate razloga za brigu!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt