Rekao je da će me oženiti – Ispovesti
Ispovesti

Rekao je da će me oženiti

Rekao je da će me oženiti… Imam 20 godina i prošle godine sam otišla u Njemačku da radim kao medicinska sestra. Međutim nakon nekih mjesec dana na intervenciji sam se upoznala sa jednim i ne tako nemoćnim i iznemoglim nijemcem. Jurgen, ima 64 godine, samac i kako da kažem zaljubili smo se jedno u drugo, istina ja više u njegov novac i ono što ima, ali nebitno.

Predložio mi je da napustim posao i dođem da živim sa njim, da ga služim i tako to… kao neka vanbračna zajednica da tako kažem. Željela sam ga učiniti sretnim. Međutim, desilo se nešto što nisam očekivala, nakon što je prošao mjesec, mjesec i pol shvaila sam da sam TRUDNA.

U početku mi je bio šok, razmišljala sam o abotusu, međutim u ovoj dalekoj zemlji za mene je to bilo nemoguće izvesti. Rekla sam mu o čemu se radi i zamolila ga da mi pomogne vezano za abotus, međutim kada je saznao da će postati tata oduševio se, istog trenutka mi rekao da će da me oženi i da će sve što ima da ostavi meni, osnosno našem djetetu

BONUS:

Kad vam podsvijest govori da mu niste zanimljivi, a srce to ne želi prihvatiti

Kad vas se želi riješiti, a nema petlje to reći on…

…se nikad ne javlja na telefon.

Svaki put kad ga nazovete javlja se automatska sekretarica. Bit će tu različitih objašnjenja zašto je to tako, ali jedno je sigurno. Onaj kojem je stalo do vas javit će se i kad je gužvi samo kako bi vam rekao da će vas nazvati kasnije kad bude slobodan. U krajnjoj liniji to je pristojno. Ovako tko zna gdje je i zašto se ne može ili ne želi javiti.

…je prezauzet da bi izlazio s vama.

Odbijanje svih prijedloga za izlaske, bilo da je u pitanju večera ili odlazak u kino s obrazloženjem da je prezauzet, jasan je znak da nije zainteresiran za vas. Onaj kome je stalo pronaći će nekoliko sati za vas. Ne čekajte dok se njegov krcati raspored prorijedi jer sigurno je u blizini netko tko jedva čeka biti u vašem društvu.

…nikad ne potvrđuje planove.

Možda vas ne odbije kad predlažete izlazak, ali ako je uvijek njegov odgovor „moram provjeriti raspored“, sve je jasno.

…nikad nije spreman za vezu.

I jasno vam to daje do znanja. Možda zaista nije spreman za vezu, a možda nije spreman za vezu s vama. Možda mu se jednostavno ne sviđate na taj način.

…stalno govori o drugim curama.

Dečko koji je zagrijan za neku curu stalno će pričati o njoj, a ne o nekim drugim ženama. Pa ako frendovima stalno priča o njima, možda vam ne želi priznati da mu niste napeti.

…otkazuje dejt, a onda skužite da je na Facebooku.

Znači nije bio zauzet kao što vam je rekao i ne mora završiti poslove koje nije stigao napraviti na vrijeme pa je sve donio doma bla, bla, bla… I baš ga je briga što ćete misliti o tome što se očito zabavlja iako je vama prodao drugu priču.

…odgovara na poziv nakon 24 sata.

Dogovorili ste nešto i zovete ga nekoliko puta da potvrdite stoji li dogovor, a on se ne javlja. Ne šalje čak ni poruku. Planovi propadaju i ostajete kod kuće jer se više niste stigli ni dogovoriti za nešto drugo s frendicama. Dečko kojem je stalo pronaći će način da stupi s vama u kontakt ako se nešto nepredviđeno dogodilo zbog čega mora otkazati dejt.

…vas zove samo kad je pijan.

Uvijek se vi trudite i zovete. Dogovarate izlaske, predlažete nova mjesta i aktivnosti. On nikad, osim ako je popio previše pa vas moli da dođete po njega i odveze ga kući ili jednostavno toliko pijan pa malo kopa po mobitelu i treba mu netko da sluša njegove bljezgarije. To nije dobar znak.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt