“Od kako smo prešli kod tašte počeo je pakao” – Ispovesti
Ispovesti

“Od kako smo prešli kod tašte počeo je pakao”

Nakon što je mojoj ženi umro otac, njena majka je ostala da živi sama i počela da navaljuje da dođemo da živimo s njom. Oduvek sam bio protiv života u zajednici, ali popustim i pristanem jer su obe doživele gubitak, pa da budu zajedno.

Dogovorimo se da se vraćamo u podstanare ako nam se bude mešala u brak, ali otkako smo se preselili, počeo je pakao. Ona ne da nam se meša u brak, kad je žena radila treću smenu njena majka je došla da leži u krevet sa mnom. Kažem ženi, žena reagovala na to hladno. Sve nam kontroliše, od toga šta jedemo, šta kupujemo, kad idemo da spavamo, budimo se, pa do toga da li joj pravimo unuče.

Pokušavao sam bezbroj puta da razgovaram sa ženom i da joj sve objasnim, svaki dan pričam s njom o tome, ali ona tu ne vidi ništa loše i još krene mene da napada jer “ne volim njenu mamu”. Ko zna da li ćemo sledeću godinu uopšte doživeti u braku, jer ovo traje.

BONUS:

Ne peremo se nešto posebno prije seksa: 10 poluodvratnih navika parova zbog kojih ćete biti sretni što ste single

Nas nekoliko romantičnih duša iz Cosma doista voli vjerovati u to kako će onaj pravi razumjeti sve vaše neobične, lude pa i grozne navike. Razumjet će ih jer je on vaša druga polovica i samim time je poput vas, a onda će, nakon nekog vremena, na površinu isplivati stvari koje su samo vaše i koje nitko drugi nikad ne bi ni razumio.

U ovom slučaju, te navike, osim što su nama svima potpuno neshvatljive, zvuče toliko odvratno da je obavljanje nužde otvorenih vrata za njih mala beba.

U čast svim odvratnim parovima i kao jedna slamčica nade za one koji kroz život još uvijek koračaju solo, donosimo 10 doista neshvatljivo gnjusnih navika koje nam otkrivaju… pa, oni sami.

1. “Dečko i ja volimo igrati igru u kojoj jedno od nas podrigne, a druga osoba iz mirisa pokuša dokučiti što su posljednje pojeli.”

2. “Obožavam istiskivati prištiće svom dečku. Doduše, njegovi se uglavnom pojavljuju samo na njegovoj stražnjici pa svako toliko skine bokserice i pušta me da uživam.”

3. “Moj dečko i ja uvijek piškimo u isto vrijeme tako što ja sjednem na školjku, a njemu ostavim mjesta kako bi mogao ciljati između mojih nogu.”

4. “Obožavam gristi njegove nokte.

5. “Uvijek si šaljemo slike kakice. Ne, nije nikakav fetiš, ali je kroz vrijeme postala neka naša interna fora.”

6. “Ponekad zaručniku volim pokazivati ogromnu količinu krvi u WC školjci koja izlazi iz mene dok imam mjesečnicu.”

7. “Moj je muž nekoliko puta iskopao nešto iz mojih zubiju i to pojeo.

8. “Dečko i ja redovito jedan drugome kopamo nos i vadimo što god u njemu nađemo.”

9. “Moj muž i ja dijelimo istu četkicu za zube.”

10. “Nisam sigurna da li itko drugi ovo zna/radi, ali ako vaš dragi nije obrezan, njegovu je kožicu na penisu moguće napuhati poput balona. Jesmo li moj dečko i ja to napravili već nekoliko puta? Naravno. Je li još uvijek užasno smiješno? Apsolutno.”

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt