Zvala me ženina prijateljica – Ispovesti
Ispovesti

Zvala me ženina prijateljica

Zvala me ženina prijateljica… Pre 5 dana nazove mene ženina prijateljica dosadno joj, pa da izblejimo i ne znamo gde da idemo i ona kaze dođi kod mene pa ćemo kafu da ispijamo i zezamo se.

Odem ja i skuva ona kafu i krenuli mi zezamo se pričamo o svemu, a inače smo baš ono otvoreni jedno prema drugom. Prođe jedno sat vremena i ona napomenu kako je danas udarila prst na nozi i kako je boli haos. Ja kreten kažem lj.bim da prođe i to iz zezanja i ona kaže ajde.

Meni sad glupo reko zezam se to se rek’o samo tako kaže, a ona me gleda i kaže ljubi. Ja je gledam reko beži bre šta je sa tobom. Udari mi mali šamar i uhvati me za glavu, posle 4 sekunde njeno stopalo meni u ustima.. ja u šoku, kaže sisaj prstice i krete da se smeje kao luda , ne ynam sta joj bi.

BONUS ISPOVEST:

Sad je preda mnom stajao – velik i tvrd, spreman za ubod… vrištala sam od uzbuđenja. …

Vraćali smo se iz Budve na kraju upravo savršenog letnjeg dana, nebo je već bilo posuto zvezdama i putem su retko prolazili samo automobili. Lagana muzika opuštala je naša ugodno izmorena tela. Mazila sam njegov potiljak, predivne duge ruke, ramena, a on je nešto ipak još vrlo suvišno pričao o proteklom izletu i mestima koja smo obišli. A meni je na pameti bilo samo jedno, biti što bliže tom prekrasnom mužjačkom telu. Stoga se uskoro moje bezbrižno pipkanje njegove kose polako preobrazilo u strastveno milovanje.

Ruke su mi nestašno plazile po njegovom telu, zavlačile se pod rukave, otkopčavale dugmiće na košulji… spuštale se do prepona… On je vozio i kao da nije pridavao ni trunku pažnje onome što radim. Otkopčala sam mu pojas, rasporak i zavukla ruku u njegove gaće, a on se samo nasmešio na to i nastavio pričati o gospodarskim prosperitetima Budve. Mazila sam mu topla jaja i kurac kojeg je probudio moj dodir. Oh, obožavam taj osjećaj kada mi kurac raste pod rukom, kad osećam kako se ukrućuje, kada se proteže… Kad znam da barem taj najvažniji mišić nije ravnodušan prema meni. Poželeh ga istog trena držati u ustima, pa gotovo legoh na njegova kolena s željom da mu popušim prekrasni kurac.

Zabih mu glavu u prepone i udahnuh dobro znani miris. Taj miris njegovog kurca, taj opojan mošus, osećala bih svaki put kada se napali. Taj kurac jednostavno bi promenio miris kada bi bio napaljen. Izvadila sam mu kurac te ga pohotno strpala u usta. Onako polumekan izgledao mi je poput neke drage, samo moje igračke. Ljubila sam njegov vlažni glavić, strastveno ga proždirala svaki put za centimetar više, a on mi je uzvraćao čežnjom te svakim mojim poljupcem postajao sve veći i tvrđi. To me je strašno uzbuđivalo, pa sam ga počela još žešće pušiti. Sad je predamnom stajao onaj kurac kojeg stvarno volim – velik i tvrd, spreman za ubod.

– Obožavam tvoj kurac – rekla sam mu u predahu, mazeći se licem o njegov kolac, skupljajući pljuvačku sa svojih usana.

Naravno, nije ništa odgovorio. Tek lagani smešak digao je kutove njegovih prekasnih usana. Mene pali ta njegova nazovi ravnodušnost, pa sam mu sad još strastvenije drkala kurac i mazila ga licem, lizala duž cele njegove dužine kako bi mi ruka glatko klizila po njemu, pohotno ga obavijala usnama, predajući se sto posto tom užitku. Moja mala već mokra ribica počela se još više buditi. Svakim trenutkom postajala sam sve svesnija njenog postojanja i njezine snažne potrebe da je uteši kurac. Iznenadna škripa kočnica prenula me je iz ovog užitka i uterala mi strah u kosti. Za trenutak sam u svojoj glavi izrežirala čitavu scenu nesreće i stranicu Crne hronike.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt