Mama dopustila kćeri da se tušira s njom pa se šokirala njezinim komentarom – Ispovesti
Zanimljivosti

Mama dopustila kćeri da se tušira s njom pa se šokirala njezinim komentarom

Nije tajna da je roditeljstvo teško. Od nedostatka sna do utjecaja na vaše financije, to je prava promjena u odnosu na vaš raniji život. No djeca isto tako mogu biti nevjerojatno zabavna, slatka, ali i okrutna.

Štoviše, njihov nedostatak “filtera” ponekad može uzrokovati probleme jer se ne suzdržavaju kad vam žele nešto reći, a to često nisu stvari koje želite čuti.

Tako je 26-godišnja mama Sierra na TikToku podijelila urnebesan “incident” u kojem glavnu ulogu ima njezina četverogodišnja kći, a video je prikupio više od 19 milijuna pregleda.

@sieeeeerra

Business in the front party in the back

♬ Drive Forever – Remix – Sergio Valentino

“Jutros sam se tuširala sa svojom kćeri i to je bila prava pogreška”, rekla je na početku te objasnila: “Ponekad se tuširam sa svojom djecom kako bi izbjegla da predugo ostanu sami”.

Dodala je kako njezina kći ne voli kada joj voda ide u lice pa se odmaknula u stražnji dio kade dok je Sierra stajala direktno pod tušem.

“Pitala me koliko imam godina, a ja sam odgovorila da imam 26. Na to mi je odgovorila da sam baš stara”, prepričala je Sierra njihov razgovor.

Ipak, onda je uslijedio komentar koji nikako nije očekivala.

“Nakon toga me pitala koliko stara moram biti da bi imala toliko dlaka po stražnjici. I prije nego što sam stigla bilo što reći, rekla mi je: ‘Imaš dovoljno dlaka da ih pokupiš u konjski rep’. A onda mi je počela četkati stražnjicu”, ispričala je ova mama istaknuvši kako je tek sada svjesna svojih “nedostataka” koje dotad nije ni primjećivala.

Mnogi roditelji su odlučili podijeliti slične priče i situacije u kojima su ih djeca svojim brutalno iskrenim komentarima natjerala da počnu više pažnje posvećivati određenim dijelovima tijela.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt