REDALJKA! Moja mačkica je bila željna debelih i tvrdih ALATKI – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

REDALJKA! Moja mačkica je bila željna debelih i tvrdih ALATKI

– Zorane nisam zaštićena, ne svršavaj u mene

Odgovorio je kratko:

– Pa nisam lud – i bez ikakve suvišne priče se sjurio u mene. Počeo je od samog starta brzo i žestoko da me trpa. Odjednom su se otvorila i druga vrata iznad moje glave, i jedan od ostalih u redu je prišao i lupio me svojim kurcem preko čela, i rekao:

– Zini kurvo, kad uzimaš pare ne praviš se fina.

Otvorila sam usta a on se još jednom sjurio u njih. On i Zoran su se žestoko zabadali, jedan u usta drugi u picu. Zoran je bio totalno van sebe, jebao me je i skičao od zadovoljstva, non-stop mi je govorio kako će od sad da me jebe stalno, i da od tog trenutka postajem njegova kurva…

Zoran me je trpao veoma kratko, a onda ono što nikako nisam zelela; počeo je da se grči i trza, počela sam vrištati:

– Zorane vadi ga brzo – ali nije vredelo. Svršio je do poslednje kapi sperme u mene, osetila sam topli mlaz kako prolazi kroz mene, počela sam ga udarati po grudima vičući: – Zorane, Stoko! – ali njega to nije mnogo potreslo. Izvadio ga je i obrisao o moje hulahopke, okrenuo se prema ostalima i rekao:

– Jbg, napunio sam kurvu, svršite i vi u nju.

Posle kraće rasprave Zoran je ubedio još dvojicu da se izređaju. Čim je prišao sledeći i nabio kurac u moju picu punu Zoranove sperme počeo je da se prema meni ponaša kao neprijatelj. Imao je podeblji kurac, nabijao ga je najjače što može.

Opet iznad glave mi je prišao momak jedan i nabio ga jako u moja usta. Trpali su me uz gomilu uvreda, redaljka je postala iscrpljujuća…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt