REDALJKA! Moja mačkica je bila željna debelih i tvrdih ALATKI – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

REDALJKA! Moja mačkica je bila željna debelih i tvrdih ALATKI

Posle par minuta igre konačno stižemo u moju i Zoranovu ulicu. Stali su ispred Zoranove kuće koja je odmah do moje. Čim smo stali, ja sam izašla k’o ošurena, nigde nije bilo nikoga, svi su spavali, za mnom iz kola je izleteo Zoran i rekao:

– Gde si ti pošla kurvo, dobila si brdo bakšiša i napalila si nas a sad bi da ideš? – Za njim su izašla i ostala četvorica.

Pokušala sam da objasnim Zoranu kako to ne volim i kako će me videti muž ali njega to nije interesovalo, uhvatio me je za ruku i ubacio nazad u auto da sednem tako da su mi noge bile napolju. Odmah je prišao i stavio mi svoj kurac ispred nosa i rekao:

– Ajd’ sad kurvo da opravdaš bakšiš.

Prihvatila sam njegov kurac u ruke.

Počela sam lagano da mu dudlam, kurac mu nije bio veliki, ali je bio zaista uredan i čist. Uvlačila sam ga u sebe što sam lepše mogla misleći da ću posle toga biti slobodna. On nije više ništa pričao, zabacio je glavu unazad i počeo lagano da stenje. Ostala četvorica su povadila svoje kurčeve i krenuli da ih drkaju. Pokušavala sam da na to ne obraćam pažnju i u glavi mi je bilo samo da zadovoljim Zorana.

Čim je Zoran svršio, i napunio mi usta svojom spermom, prišao je drugi momak, pružio mi maramicu da obrišem sa brade Zoranovu spermu. Čim sa obrisala spermu od Zorana odmah ga je zabio u moja usta. On nije želeo da ga ja zadovoljim, uhvatio me je čvrsto za glavu i nabijao ga je gotovo dokle je mogao.

Njegov kurac je bio dosta veći od Zoranovog, i krenule su mi suze na oči, što zbog kurca koji se nabijao u moje grlo, što zbog poniženja koje trpim gotovo na pragu mog porodičnog doma, ali to njih nije interesovalo.

Odjednom me je zaslepela svetlost; pogledala sam i videla Zorana kako mobilinim snima ceo čin. Bila sam zaista ponižena dok sam sedela na zadnjem sedištu i čekala da priđe sledeći, svršavali su u moja usta i po mom licu jedan za drugim.

Kada su završili krug jebanja mojih usta opet mi je prišao Zoranu, dao je mobilni momku iza njega, i gurnuo me pozadi. Pala sam na leđa a on je uhvatio moje noge i jednu postavio na prednje sedište, a drugu na zadnje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt