REDALJKA! Moja mačkica je bila željna debelih i tvrdih ALATKI – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

REDALJKA! Moja mačkica je bila željna debelih i tvrdih ALATKI

– Dobro, izvini komšinice, nisam hteo da te uvredim, ’ajde da te odbacimo do kuće. – Pogledala sam ga onako ispod obrva i rekla:

– Ajde, ali nemoj da se to ponovi komšija…

Kada smo došli do kola tek sam onda videla da su oni svi sa jednim kolima i odmah sam upitala:

– Pa kako mislite da svi stanemo unutra? – na šta je Srđan rekao:

– Ma ne brini se komšinice, veliki je auto. – Ušli su svi unutra i na kraju Srđan me je uhvatio za ruku i ponovo stavio na zadnje sedište kod njega u krilo.

Sela sam i krenuli smo. Gotovo da nismo pošli kako treba, osetila sam kako ispod mene Zoran raste, neprijatnost je bila veća samim tim što sam bila u mini-suknjici i osećala sam kako bukvalno Zoranov kurac stoji između mojih butina. Pokušavala sam da se migoljim ali njega kao da je to još više dražilo, da bi u jednom trenutku malkice me podigao i zavukao ruku ispod.

Osećala sam kako pokušava da otkopča šlic, i svi moji pokušaji da ga sprečim su bili uzaludni. Odjednom, osetila sam kako je njegov kurac izleteo kao iz katapulta među moje butine. Bilo mi je jako neprijatno, osećala sam da crvenim, stiskala sam noge što sam više mogla kako drugi ne bi videli Zoranov kurac između mojih nogu.

Ali, nije bilo potrebe da ga vide, očigledno da je to bilo dogovoreno, redaljka je bila planirana, odjednom, momak do mene je zavukao lagano ruku među moje noge i krenuo da me lagano masira. Nisam znala šta da kažem, ćutala sam i pomalo se migoljila, ali spasa nije bilo, momak do mene je izvadio svoj kurac i lagano mi stavio moju ruku na njega, i rekao tiho:

– Drkaj ga, srećo.

Ne znajući šta da radim uhvatila sam ga lagano i krenula da mu prevlačim kožicu. Bio je baš vlažan, kožica je išla kao podmazana. Drkala sam mu i samo čekala kad ćemo doći do moje kuće. Ostala trojica su se pravila da ništa ne vide, a Zoran je bio sve agresivniji. Mazio mi je ribicu preko čarapa i s vremena na vreme bi udario svojim kurcem od moje butine.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt