REDALJKA! Moja mačkica je bila željna debelih i tvrdih ALATKI – Ispovesti
Ispovesti

REDALJKA! Moja mačkica je bila željna debelih i tvrdih ALATKI

Imam 26 godina a već sam 7 godina u braku sa čovekom starijim 11 godina od mene. Kada sam se udala, možda je malo čudno, ali bila sam nevina. Iako sam imala dosta iskustva u oralnom i ručnom zadovoljavanju muškaraca nekako sam uspela da sačuvam ono glavno nedirnutim, i to je kasnije i presudilo da se relativno dobro udam i pored svih glasina o mojim pušenjima kurčeva… Ali već posle godinu dana braka shvatila sam da nije sve samo u udaji i da ima još dosta toga što želim probati, kao što je, na primer, redaljka.

Radila sam u jednoj kafani u mom mestu i to mi je davalo oduška, stalno flertovanje sa gostima davalo mi je osećaj neke slobode, a bo’me i dobar bakšiš.

Mnoge žene se prave da im pipkanje i dobacivanje smeta ali tvrdim da nema lepšeg osećaja za jednu ženu od toga kad vidi da privlači mnogo muškaraca, tako da možda zvuči nerealno, ali mene je taj posao ispunjavao. A plus što sam imala tu sreću da mi muž nije bio kafanski čovek, tako da sam na svom radnom mestu bila totalno bezbrižna, sve do jedne večeri i seksa koji ću pamtiti zauvek.

Bila je subota veče, kao i uvek uživo muzika, ali te večeri nešto manje ljudi nego obično, tako da sam celo veče presedela za stolom sa komšijom sa kojim sam ranije bila u vezi i sa njegova 4 drugara koja sam znala samo iz viđenja. Bila sam, kao i uvek, izazovno obučena, na sebi sam imala belu bluzu sa povećim dekolteom, crnu kratku mini-suknju i crne najlon hulahopke koje su se jako sijale, i naravno, visoke štikle… Celo veče su svi gledali u mene ali niko nije pipao, alkohol im je bio važniji.

Zoran i društvo su celo veče pili i čašćavali i mene i sve koji su bili prisutni i to me je malo fasciniralo, jer su dosta para trošili, a i moj bakšiš je bio poveliki. Negde posle 2 sata uveče ostali smo unutra samo ja i oni. Pošto je i muzika završila ustala sam i zamolila ih da naplatim i ostatak ako može pa da zatvaram polako, na šta me je Zoran polako uhvatio za ruku i rekao:

– Čekaj komšinice, sedi još malo kod mene – i postavio me kod njega u krilo i odmah stavio svoju ruku na moje koleno uz komentar: – Auu komšinice ala su ti se oznojile čarapice. – Bila sam malo zbunjena ali se nisam bunila, sve dok nije rekao ostalima: – Ovo je moja komšinica i ujedno najbolja pušačica kurca u okrugu. – Brecnula sam se, skočila i rekla:

– Šta pričaš to, Zorane?! – On se samo nasmejao i odgovorio:

– Pa istinu, komšinice draga…

Iako sam znala da priča istinu pravila sam se da sam ljuta i otišla iza šanka. Oni su ustali i krenuli ka izlazu a Zoran je prišao i rekao mi:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt