GURNUO GA JE U MOJU MALU! Kroz uzdah sam izgovorila: "ŽELIM DA GA OSETIM CELOG!" – Ispovesti
Ispovesti

GURNUO GA JE U MOJU MALU! Kroz uzdah sam izgovorila: “ŽELIM DA GA OSETIM CELOG!”

Sedim tako i razmišljam,kako nam je bilo lepo,petak veče,ni pomislila nisam da će uopste da se desi bilo šta,isprobavala neku haljinu i ajde da se sredim,halteri crni,brus,crna nova haljinica…aj da se transformisem da u meni krene krv da vri.

Uđem na sajt,kamera sve sto ide uz to..javja se ON,pre par meseci smo se kuckali,nestao je i evo ga opet,ja rezervisana hladna s razlogom,ali dogovor je baš brz bio i evo ga na mojim vratima,smeđ, široka ramena, jake ruke.

Zgrabio me je i sočno pljubio, konkretan dominantan, jednom rečju muškarčina … ljubimo se i krećemo ka sobi,siva trenerka u kojoj se nazire dobra kurčina od nekih 20cm ogromna jaja..u sekundi je bio go.

Prilazi mi, pribija uz sebe mazi steže, od njegovog dodira i muškosti gorim, ni sama ne znam kako ali haljina je već bila na podu prislanja pretvrdu kurčinu, trlja o guzu dok je steže…mmmm,pomislih kako će ovo biti strastvena noć, namešta me da kleknem na krevet, već osećam jezik na rupici.

Uvijam se,dok kleči i liže je,gricka….misli kao da nam se ukrštaju *KONAČNO JE MOJA*izgovara dok je sočno ljubi,liže….žeim da ovaj momenat, noć ne prestane, postavo me je tako da mi glava visi sa krveta kako bih mogla većinu nabrekle kurčine da primim u grlo,tako postavljena u pozi 69 on u meni i kurčinom i jezikom….

Related Articles

-aaahhh gorim daj mi gaaa….želim celog da ga osetim-

Stao je iza mene masira mi rupicu nabreklom kurcinom,rupica vlažna od poljubca i lizanja…

Prislanja ga malo po malo ulazi,gorimo oboje od strasti,samo uzdasi se čuju…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt