BILA JE NESTVARNO NAPALJENA! Nije prestajala da se uvija! – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

BILA JE NESTVARNO NAPALJENA! Nije prestajala da se uvija!

„Šta da“ pitala je Jelena.

„Da, treba mi kurac…hoću da me izjebeš jako.

„Eto vidiš“ rekla je Jelena nežno i poljubila je opet, a onda rekla meni „samo ga stavi, potpuno je spremna“.

I ja sam bio potpuno spreman. Kurac mi je bio potpuno dignut. Samo sam spustio pantalnone na pola butina, zatim i bokserice. Prišao sam krevetu, povukao Nevenu za nogu malo ka ivici krevete, okrenuo je na bok i potpuno nabrekao kurac nagurao joj iz prve u savršeno vlažnu pičkicu. Spojio sam joj butine i tako na boku počeo da je jebem.

Mogao bih da se zakunem da nije prošlo ni minut, da je Nevena svršila u potpunom transu, na moje odušeljenje. Jelena se nasmejala, uhvatila Nevenu za bradu, poljubila je sočno i rekla „kažem ja, nestvarno napaljena“ i pljusnula joj šamar. Jedan, drugi, a onda meni rekla „manje je poznato da naša Nevena voli da bude izudarana dobro po guzi“.

Nevena nije odgovorila, ali se jako sama šljapnula po dupetu. Gledala me je pravo u oči i to ponovila par puta. A onda sam je ja pljesnuo po dupetu. Svidelo joj se, ali i meni. Gledala me je pravo u oči i rekla „još“. Udario sam je a ona je rekla „još…jače“. Nije morala dva puta da kaže. Počeo sam još brže da je jebem i šamaram po guzovima koji su mi bila na dohvat jer je bila na boku. Ja sam je šamarao i jebao, a Jelena je uhvatila za bradu čvsto, unela joj se u facu „šta je mala, sad ćeš opet da svršiš, jel da…“ a onda joj jezikom prešla prekao brade, usana, nosa i obraza, a kada je Nevena počela da uzdiše ubrzano opet joj se unela u facu „gledaj me pravo u oči“ pljusnula joj šamar „gledaj me…prija ti velika čvornotvata kurčina mog muškarca…prija ti opasno da te jebe neko toliko stariji…priznaj da ti onaj tvoj dečkić nije ni pao na pamet…samo ti je kurac mog muškarca u glavi sad…i kad te onaj tvoj opet bude jebao, mislićeš na ovu sad kurčinu…i posle svake jebačine doći ćeš kod nas na partiju pravog kurca… ali ja sam prava drugarica, dozvoliću ti to…“

Nevena je niotkuda eksplodirala u orgazam. Bukvalno nije mogla da prestane da se uvija.

Kada se smirila malo, izvadio sam kurac, koji je odmah prihvatila Jelena. Balavila ga je i nadrkavala sočno i gutajući ga. Nije bilo šanse da ne svršim. Orgazam je tako dugo nailazio i napunio sam Jeleni usta kao možda i nikad ranije. Međutim, Jelena je pogledala mene i Nevenu, a onda sve što je bilo u ustima progutala.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt