IMAM MALO VISKA KILOGRAMA ALI TO NIJE SMETALO KOMSIJI KOJI JE DOSAO NA KAFU – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

IMAM MALO VISKA KILOGRAMA ALI TO NIJE SMETALO KOMSIJI KOJI JE DOSAO NA KAFU

Seli smo u auto i čim smo pošli, raskopčala sam ga, izvadila mu jako nabrekli kurac i počela da ga sisam. Jedna ruka mu je na volanu a drugom mi je sve jače navlačio glavu na sebe. Osetila sam kako mi u usta sve jače nadolaze njegovi slatki sokovi, gutala sam ih. Uzdisao je i stenjao, prijalo mu je moje pušenje. U jednom momentu je samo skrenuo sa puta, i rekao:

Sedi mi na kurac. Uradila sam to. Bez razmišljanja sam ga zajahala, digla haljinu, pomerila tangu i navukla se jako. Grudi su mi bile jako natečene, bradavice se ukrutile toliko da su mi cepale haljinu.

Nisam želela da stanem. Ruke su mu bile na mojoj guzi, širio me je, želeo da me tuca. Bila sam mu u krilu, stenjala jako, i vešto prebacila kurac u guzu. Stezao mi je celo telo, bilo je divlje.

Naizmenično sam menjala rupice, osetila sam kako mu kurac sve više otiče a jaja se pune. Vratila sam ga u pičkicu, i nabijala se jako. Molio me je da usporim, ali ja ga ne slušam u tom ludačkom trenutku. Nabijam se sve jače. Jako je udahnuo, a onda sam osetila trzaje njegovog glavića i vrelinu sperme dok mi se slivala niz butine. Pustila sam ga da me napuni do kraja.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt