IMAM MALO VISKA KILOGRAMA ALI TO NIJE SMETALO KOMSIJI KOJI JE DOSAO NA KAFU – Ispovesti
Ispovesti

IMAM MALO VISKA KILOGRAMA ALI TO NIJE SMETALO KOMSIJI KOJI JE DOSAO NA KAFU

Tako bih te potucao sad! Osećam da mu se diže, pomazim ga dlanom i naglasim da nemamo vremena. A tako je seksi u tom odelu koje nosi…

Radilo me je neko čudno raspoloženje, posebno uzbuđenje. Nisam mogla to da objasnim, pripisivala sam sreći zbog prijateljice, ali… Ubrzo mi je postalo jasno zašto sam se tako osećala.

Odlazimo u restoran, gde se održavalo slavlje. Sve je vrhunski, zabavno i ništa nije nagoveštavalo šta će se zapravo desiti tog dana, osim možda mog čudnog osećaja. Stajala sam sa prijateljicama, razgovarale smo, a onda se na vratima pojavio on. Moj krah. Moja saobraćajka od koje se nisam oporavila… nikad.

Život mi ga je opet doneo. U najboljem izdanju, i sa suprugom. Srce mi je zaigralo kada sam ga ugledala, ali sam se trudila da ostanem smirena, i pokušala da ga vešto izbegnem. Kao što obično biva, dobili smo mesto za istim stolom.

Sedeli smo jedno pored drugog, i samo se gledali povremeno. Osećala se napetost među nama, ali to, na sreću, niko oko nas nije primećivao.

Najednom, osetila sam njegovu ruku na svojoj butini. Rekao mi je :

– I dalje si tako jebozovna i seksi. I polako povlačio ruku na gore. Trudila sam se da ostanem mirna i ne pokažem da se nešto dešava. Uzela sam svoju torbicu, krišom mu dala ključ od auta i rekla:

– Ti voziš. Poljubila sam muža i rekla da idem do toaleta i da ću obaviti par telefonskih poziva. Klimnuo je glavom u znak odobravanja i vratio se svom žustrom razgovoru. On je krenuo nekoliko minuta kasnije za mnom. Ne znam šta je rekao ženi. A nije me ni bilo briga.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt