ISPOVEST: "Jednom u toku oodnosa sam bila toliko napadnaa da sam progurala..." – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Jednom u toku oodnosa sam bila toliko napadnaa da sam progurala…”

Jednom u toku oodnosa sam bila toliko napadnaa da sam progurala ceoo kurc i taj lik mi svvrsio u grlo, malo sam se zagrcnula pa ga ugrizla jer pustio puno teccnoosti i onda sam dobila šamar i rekao da izađem iz stana ja nisam htela da

napustim stan, jer mi u jednu ruku glupo da izađem kao jadnica iz stana pa sam ostala da se svađam i borim da očistim svoj prljavi obraz on mi rekao da se skinem i okrenem ja sam ga poslušala, tako me napenalio nogom da sam

skakutala do vrata…. Sutradan kada sam pila vodu osetila sam sppeermu i dalje u sebi inače imam 15 nemojte me osuđivati nisam neka funjaara koja ide od jednog do drugog. Jednostavno se desilo da završim sa njim i nisam najbolje prošla.

BONUS ISPOVEST:

OKRENUO SAM JE KA ZIDU TOALETA! Njeno stenjanje je bilo glasnije od muzike u klubu!

 

Bilo je to prošlog vikenda na proslavi diplome jednog od mojih kolega sa faksa. Bilo je puno gostiju, velika proslava, puno dobrih koleginica a među njima i predsednica studentskog parlamenta Kristina. Bila je najzgodnija i najlepša od svih prisutnih. Crna haljina sa rezom sa strane tako da se videla lepo sexy nogica, uska, pa se lepo ocrtala i guza koja je predobra i dekolte koji je otkrivao njene velike lepe sise.

Sedela je za mojim stolom pa smo počeli redovno nazdravljati uz svaku pesmu i pričali o periodu srednje škole u koju smo takođe zajedno išli. Oduvek je postojala neka privlačnost između nas ali nikad nismo bili baš bliski već samo poznanici, međutim te večeri se to promenilo.

Nakon par čaša vina i viskija počeli smo pričati o vezama, pa polako došli i do teme seksa. Svi su igrali oko nas pa nas niko nije ni čuo o čemu smo pričali. Stavio sam joj ruku na nogu ispod stola i počeo je maziti. Približila se dosta do mene u toku razgovora i počeli smo se pipkati.

Zatim smo ustali da plešemo uz neku baladu i povremeno sam joj na kratko spuštao ruku na guzu na šta se ona samo smeškala. Počeo sam joj diskretno ljubiti vrat i šapnuo joj da odemo do toaleta. Otišli smo u muški toalet, srećom nikog nije bilo, i zaključali se u jednoj od kabina.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt