“Zaljubio sam se u kolegicu sa posla” – Ispovesti
Ispovesti

“Zaljubio sam se u kolegicu sa posla”

Upoznali smo se na poslu, radili zajedno godinu dana, zaljubili se. Ona ne spava sa oženjenima, ja ne varam ženu. Ćutali i bili prijatelji. Dobila premještaj.

Razmišljao sam da ostavim i sve i pozovem je da probamo, ali 15 god. mlađa, lijepa, uspješna, prepametna, strastvena, nježna, ma… Zaboravio. Sretnem je poslije godinu dana. Nikad divnija.

Napravim se pametan i pitam da li joj nedostajem, po prvi put.Kaže da sam ostao jedina njena želja i da ne zna da me preboli. Podsjetim je da sam oženjen, kaže zna, ali morala je jednom da mi kaže.

Zaboravim ponovo. Prije neki dan kaže mi prijatelj da je video. Srećna. Pita za mene, poručila da je dobro. Znači, preboljela.

Juče mi žena traži razvod. U vezi je već 6 mjeseci. Prva stvar koju sam uradio, obrisao sam bivše kolegenice.

BONUS ISPOVEST:

VATRENA I PROVOKATIVNA: Rub gaćica pomerila je u stranu i nabila dva prsta u svoju ribicu, ne prestajući da se divi mojoj batini….

Kada je druženje bilo na vrhuncu i kada je alkohol već činio svoje, prostorija je počela da se prazni. Od pipkanja i ljubakanja prešlo se na otvorenu akciju, a ta akcija se premeštala u sobe. Nakon nekoliko piva trebao sam ići do kupatila i već sam u hodu otkopčavao šlic, jer me je baš bilo pritislo. Cupkajući, uletih u kupatilo, ali, avaj, tamo je par već bio u sred akcije.Dama je bila na kolenima i obrađivala momku kurac, pa sam ih baš iznenadio. Pokušao sam ih zamoliti da napuste kupatilo kako bi mogao piškiti, jer ću se, u protivnom upiškiti u gaće.”Pa, piški, mi ti ne smetamo!”, reče devojka pomalo ljutito, a ja sam se šakama držao za kurac i poskakivao. Kako sam se ustručavao zbog njih devojka reče:

”Hajde, hajde, nemoj da se upiškiš u gaće!” – požurivala me je devojka i krenula da mi otkopčava pantalone. Kada je spustila pantalone do sredine butina iz gaća je ispao polunabrekli kurac, što od prizora koji je video, što od stiskanja da se ne upiškim.”Opa, što ti je kurac lep i moćan!”, pa ga uze u ruku. “Joj, upiškiću se! Kasnije ću ti ga dati da se s njim igraš koliko hoćeš, samo me sad pusti da piškim!

”Prvi mlaz je već krenuo, još dok je bio u njenim rukama. Njoj je ostalo samo da ga usmeri na šolju. Imao sam osećaj da piškim celu večnost. Kada sam završio devojka reče:Je l’ ga ovako otresete kad završite?”, i krenu da ga trese gore-dole.Oslobođen pritiska bešike i ohrabren njenim pokretima, kurac mi je počeo rasti i nakon 30-ak sekundi je bio čvrst kao kamen, a i njeni pokreti su iz tresanja prešli u drkanje. ” Jebeš li ti nešto, kolega, kad ti je kurac ovako čvrst?

”Taman sam hteo da se pohvalim kako jebem redovno, kad je u kupatilo uletela devojka u mini suknji čija je bešika bila puna kao i moja malopre. “Razlaaaz, društvo, hoću da se upiškim!”Kada je videla da nemamo nameru otići, samo je podigla suknjicu, skroz skinula gaćice, popela se na wc šolju i krenula da piški sa široko razmaknutim nogama. Prvi put sam gledao kako neka pičkica piški. Mlaz je bio jak i širok, čulo se šuštanje, a mokraća se slivala i niz butine. Još dok je piškila, uzeo sam par listića toalet papira i spremao se da joj obrišem pičku. Nije se bunila.Brisao sam je nežno, više trljajući kliću nego je brišući. Poklopila je šolju, sela na nju i sa raširenim nogama mi ponudila pičku na lizanje. Druga devojka je, za svaki slučaj, zaključala vrata i okrenula se momku da nastavi pušenje, a ja sam uronio u međunožje i krenuo da ližem slankastu pičku.”Sedaj na šolju!”, zapovednički reče devojka, pa se naguzi i nacija kurac na rupicu. “A pušenje!?, molećivo upitah.” Biće i toga, dozvoli pičkici samo malo da uživa!

“Dok se nabijala na kurac, šakom je uhvatila drugog momka za jaja, koji je svoju devojku jebao na stojeći, nabacivši joj jednu nogu na svoj bok. Pritisnuta, s jedne strane zidom, a s druge njegovim telom, devojka se nabijala na kurac, poskakujući na jednoj nozi. Uporno lupanje na vrata nam nije dalo da se pošteno izjebemo, pa smo, bez srama, goli, izašli iz kupatila u nameri da nađemo neko mesto za jebanje. Dočekao nas je aplauz i razni povici:”Hoću i ja takav kurac u pički!””Hajde, devojke, izmuzite te nabrekle kurčeve!” “Hoćemo akciju ovde u sobi!”

”Ja sam sledeća!” “Ostavi nešto i za mene!”Sva ta dobacivanja su nas ohrabrivala. Njihao sam se u kukovima i mlatio nabreklom kurcem. Jedna devojka iz wc-a se na stojeći naguzila prema ostalima i rukama raširila guzove pokazujući im svoju raširenu i vlažnu pičku.

”Ajmo, jebači, ima li muško ovde da me naguzi!”, uzvikivala je devojka, sedajući jednom momku u krilo i trljajući pičku o kurac preko njegovih pantalona. Sluz iz pičke je ostavljala trag na njegovim pantalonama, a on je petljao oko rajsferšlusa pokušavajući da izvadi svoj, već nabrekli kurac. Nisam ni osetio kada me je za kurac uhvatila jedna debeljuškasta i zdepasta crnka i krenula odmah da ga drka.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt