“Posjetila sam ginekologa” – Ispovesti
Ispovesti

“Posjetila sam ginekologa”

Mnogo me je svrbilo tamo dole, nepodnošljivo i na kraju sam morala ići kod ginekologa. Obzirom da mi je muž seljak nije mi dozvolio da idem sama, već je i on pošao sa mnom.

Međutim doktor mu nije dozvolio da uđe i ostao je na hodniku, prilično ljut i nezadovoljan. Svukla sam se i nakon par sekundi doktor mi se nasmijao i rekao da sam potpuno zdrava, a da me svrbi vjerovatno jer nisam imala dugo intimne odnose.Rekla sam mu da svakodnevno imam, ali da mi je u muža toliko mali da ga i ne osjetim, a da je toliko ljubomoran da mi ne dozvoljava da maknem iz kuće, tako da nisam u prilici da sebi nađem nešto kvalitetno.

Tada je na moje opšte iznenađenje doktor pozvao svog mlađeg kolegu koji odrađuje pripravnički staž i njih dvojica su me naizmjenično preko pola sata “drpali” po mačkici. Imam 41 godinu i prvi puta sam osjetila takvu energiju u sebi da sam milila da će srce da mi iskoči iz grudi. Napisao mi je uputnicu za kOntrolu na 15 dana, jedva čekam, mogla sam umrijeti a ne bih znala šta znači imati 18 cm u sebi, uh… Samo ću poručiti ženama koje se nisu susrEtala ea tolIkim KOMADIMA da zaborave na sve i pronađu sebi pravog muškarca, jer za to zadovoljstvo se živi!

BONUS ISPOVEST:

 

Ljubio sam je i jezikom prelazio preko VRELE MAČKICE! Bila je tako SLATKA i MOKRA!

 

Krenuli smo prema studentskom domu, bila si izuzetno ljupka, da li je to zbog alkohola?

Da li zapravo želim to da uradim sad kad je alkohol oboma u krvi i kad nam verovatno muti osećaj ispravnog, kada se igra s našim mislima? Ma koga briga…

Oboje sigurno želimo ovo.

Šetali smo, nije se odvajala ni milimetar od mene, konstanto mi je ljubila obraz, potom vrat i pričala kako je presrećna sa mnom

Poprilično čudno, no dobro…

Došli smo ispred doma, kako je uvesti? Prošao sam prvi, portira nije bilo ni na vidiku, samo sam poslao poruku

‘Uđi i ne nemoj uopšte zastajati, znaš gde sam’, tako je i uradila.

Došla je u moju sobu, stvari su bile razbacane na sve strane.

Nasmejao sam se i rekao ‘Jebiga, nisam očekivao ovakvog gosta’, samo se nasmejala i sklonila sve sa jednog kreveta

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt