Počeo sam izlaziti sa sestrom – Page 6 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Počeo sam izlaziti sa sestrom

Marina se istrćila, povila napred, guzove mi gura na stomak a vreli pičić namakla na moju kitu i pocupkuje. Pripomažem joj nabijajući ga, podižući kukove u vis svaki put kad ona klizne pičkom niz moju žilu. Svaki put kad se nabije do kraja stegne ga jako kao da ga želi otkinuti i zadržati u sebi zauvek.

– Oh kako ga osećam, kako me lepo jebe. Uuuuh, bože hvala ti na ovom daru. Čika Jovo jebi me, jebi me…evo svršiću – pištala je – Napuni me čika Jovo! Ufff, kako ti je sperma vrela!! – gotovo da me zaboleše i stomak i prepone kada se nasadi u trenutku dok iz mene poče da kulja belo.

Svršavao sam u nju nemilice trzajući se. Kada se sve smiri i Marina još uvek nasađena na kurac koji ubrzano gubi čvrstinu i ispada iz nje, dohvati svoje gaće, poturi ispod pičke da u njih pokupi spermu koja se izlivala iz nje.

– Ako ostane fleka odmah ću je očistiti. Iduće nedelje ću doći opet da sve pospremim. Molim te čika Jovo, nemoj da zapustiš kancelariju, molim te svake nedelje po malo. Biće i meni lakše!!

izvor: info-magazine.site

Previous page 1 2 3 4 5 6
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt