Kako je mogao toliko dugo… – Ispovesti
Ispovesti

Kako je mogao toliko dugo…

Kako je mogao toliko dugo…

Preselila sam se u inostranstvo i živim kod sestre u stan, stan nam je mali. Ponudio se deda koji zivi u istoj zgradi da živim sa njim i da ne moram plaćati kiriju, odmah sam spakovala stvari i otisla kod njega.

Došla noć misila sam da ću dobiti drugi krevet morala sam spavati saa njim, i kad sam zaspala osetila sam njegov jeeezik na vaaagiini, msm lepo mi bilo tako da sam se pravila da spavam i na neki način shvatila da to moram sebi da dopustim da otplatim kiriju za smeštaj, potrajalo je 2h nzm ni sama kako mog’o jezikom tolko dugo…


BONUS ISPPOVEST:

Nakon fakulteta završila sam u prostituccijuu…

Nakon fakulteta završila sam u prostituccijuu… Imam 27 godina i završila sam Pravni Fakultet u Beogradu.

U Beograd sam došla iz jednog malog mesta. Živela sam u domu i nisam imala ni za šta, jer su mi roditelji alkoholičari i nikada ih nije bilo briga za mene.

Upoznala sam jednu devojku sa kojom sam počela da se družim, ta devojka je uvek bila obučena u skupocenu markiranu robu, vozila je dobar automobil, živela u lepom stanu u centru grada.

Mislila sam da su joj roditelji bogati, medjutim, izvor njenih prihoda je bila elittna prooosstitucija (klijentela su uglavnom političari, sportisti i biznismeni). I ja sam ušla u taj svet (nije bilo teško, s obzirom da sam natprosečno lepa i zgodna).

Iskreno, svidelo mi se, po prvi put sam mogla sebi da priuštim šta god želim (od stalnih klijenata često dobijam i skupe poklone).

Medjutim, pre 6 meseci sam ušla u vezu sa momkom koji je lep, zgodan i obrazovan. Skoro sam mu priznala sve a on je samo rekao da nema veze i da mu ne smeta, čak se još više trudi oko mene od tada. Zbunjena sam.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt