Erupcija strasti: Koje poze ŽENE obožavaju, a koje MUŠKARCI, i kada se sigurno lome kreveti (ILUSTRACIJE) – Ispovesti
Lifestyle

Erupcija strasti: Koje poze ŽENE obožavaju, a koje MUŠKARCI, i kada se sigurno lome kreveti (ILUSTRACIJE)

Izbor prave poze je veoma važan

Ako želite da povećate šanse da zatrudnite, ili samo tražite jači orgazam, izbor poza je najvažniji.

Pre svega, bitno je da se opustite i uživate u seksu, a nekoliko sitnica bi moglo da drastično promeni vaše iskustvo u krevetu.

Naravno, osnovni preduslov je da ste spremni da malo eksperimentišete u spavaćoj sobi.

Misionarska

“Za razliku od drugih poza, u tom se položaju sperma duže zadržava u ženi, što povećava mogućnost začeća. Postavljanje jastuka ispod donjeg dela leđa i zadnjice izdignuće ženinu karlicu što će dodatno olakšati oplodnju”, navodi seksolog Ejmi Levin.

Iako je okupirana željom da ostane trudna, žena bi ipak morala da se maksimalno prepustiti zabavi i užitvanju, jer kako tvrdi doktorka Ava Kadel, kontrakcije materice tokom orgazma “usisavaju” spermatozoide pomažući im da brže dođu do cilja. Orgazam je zato tako važan činilac začeća.

Mada je prerana ejakulacija medicinsko stanje koje ponekad zahteva i medicinski tretman, misionarska poza može da pomogne muškarcu da zadrži kontrolu, i u ovom položaju on najlakše može da stane kada oseti da se bliži orgazmu, ističe Levin.

CAT poza

“Kako “treniranje” seksa u misionarskom položaju ne bi brzo dosadilo, poželjno ga je “začiniti”. Podizanje ženinih nogu na partnerova ramena omogućava dublju i intenzivniju penetraciju a istovremeno olakšava muškarcu da zadrži kontrolu”, kaže Kadel.

Istraživanja u kojima su učestvovali parovi koji su koristili CAT pozu, pokazala su da su žene češće i jače doživljavale orgazam u odnosu na dame koje su masturbirale.

Kaubojka (Cow Girl)

Položaj koji vole i muškarci i žene, a mnogi kažu da se u ovoj pozi najlakše “lome kreveti”. Muškarac leži na leđima a žena je odozgo, licem okrenuta partneru. Dame vole ovu pozu jer im omogućava intenzivniju stimulaciju, a takođe i da kontrolišu ritam.

Sa druge strane, ni muškarci se ne bune kada žena preuzme inicijativu, a “kaubojka” u bilo kojoj varijanti garantuje ekplozivan vrhunac za oba partnera.

Za obdarene – kašika poza

Ovaj položaj omogućava ženi da lakše kontroliše intenzitet partnerovih pokreta. Ako joj druge poze ne prijaju jer je partner obdaren, “kašika” će joj pomoći da se lakše opusti, jer će “diktirati” njegove pokrete..

Za muškarce sa manjim penisom – obrnuta “kaubojka”

Poza u kojoj će žena uživati i s manje obdarenim muškarcima je ona u kojoj je ona gore, ali važno je da su njeni pokreti karlicom kružni, i da se da ređe podiže i spušta. Umestio klasične kaubojke, probajte “obrnutu kaubojku”.

Žena je gore, i leđima je okrenuta partneru, a jedna od varijanti je i da noge izravnate i stavite između partnerovih. Zbog čvršćeg trenja oboje ćete uživati još više, savetuje doktor Dorijan Solot.

Izvor: 24sata.hr

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt