ZGODNA HRVATSKA REPORTERKA / 'Prečesto me uspoređuju s Dilettom, ne znam po čemu smo slične osim po plavoj kosi...' – Ispovesti
Showbiz

ZGODNA HRVATSKA REPORTERKA / ‘Prečesto me uspoređuju s Dilettom, ne znam po čemu smo slične osim po plavoj kosi…’

Hrvatska voditeljica i novinarka Valentina Miletić mnoge podsjeća na najpoznatiju sportsku reporterku na svijetu Dilettu Leottu, a čini se da polako kreće u tom smjeru. Na Instagramu je skupila više od 20 tisuća pratitelja, a nekako nam se čini da će taj broj još samo rasti.

Nedavno je prerasla tih 20 tisuća na Instagramu, a ispunila je i obećanje da će odgovarati na pitanja pratitelja. Jedno od pitanja bilo je koliko ju je ljudi usporedilo s Dilettom, a onda je odgovorila: “Definitivno previše, najviše su to regionalni portali. Ja ne vidim neku preveliku sličnost među nama osim plave kose.”

Valentina nije baš nepoznato lice, dosta se kroz medije provlačila dok je bila u vezi s nogometašem Markom Livajom, a kasnije i s Bornom Ćorićem. Obje veze završile su prekidom, a ona s Ćorićem imala je najveći odjek u javnosti jer je najbolji hrvatski tenisač odmah obrisao slike s njom, a onda je i ona zaključala profil. Bivša manekenka i Kraljica Dalmacije 2011. odlučila se posvetiti novinarskoj karijeri, a osim na HNTV-u, radi i na Narodnom radiju te na Areni Sport kao voditeljica.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

(net.hr)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt